DRYPLACE-gezondheidsdeken

Artikelnummer: 037102


vanaf 16,95 incl. btw en excl. verzendkostenMet DRYPLACE heeft u eindelijk de ideale hondendeken gevonden. De deken is door medici ontwikkeld en houdt uw hond, ook als hij nat is, behaaglijk warm. Het geheim zit hem in de bijzondere manier van weven, die medici speciaal voor de verzorging van zieken hebben ontwikkeld. Want ook in de medische wereld heeft men vochtproblemen. Bedlegerige patiënten moeten, evenals honden, ook als ze helemaal nat zijn beslist gedroogd liggen. Met een pluizig, katoenachtig textielweefsel van miljoenen kleine en bijzonder fijne kunststofvezels hebben de medici grip op dit probleem gekregen. Ook voor honden is deze mat gewoonweg ideaal:

1. Vormt een droge buffer
De DRYPLACE-deken bestaat voor 100 % van polyester en neemt daardoor zelf geen vocht op. Als uw uw hond nat is en op de deken ligt, loopt al het vocht door de vezels naar beneden. De vezeluiteinden, dus het ligoppervlak, blijven altijd droog.

2. Reflecterende lichaamswarmte
Nog een geweldige eigenschap van de DRYPLACE-deken is het vermogen om lichaamswarmte te reflecteren. Hoe goed de deken dat doet, kunt u zelf testen door uw hand op de deken te leggen. Het zal u verbazen, hoe snel zde DRYPLACE-deken warm wordt.

3. Isolatie tegen een koude ondergrond
De DRYPLACE-deken reflecteert niet alleen de lichaamswarmte, maar vormt ook een betrouwbare isolatie tegen ongezonde bodemkoude.

4. Onovertroffen zachtheid
DRYPLACE is na jaren nog net zo zacht als toen u de deken kocht, want door de pluizige, katoenachtige vezels heeft de deken een onverwoestbare stabiliteit. Maar de DRYPLACE-deken heeft nog meer overtuigende eigenschappen. Hij rafelt niet, is zo goed als onverwoestbaar dankzij de donkere kleur nauwelijks gevoelig voor vuil. Om de deken te reinigen kunt u hem gewoon in de wasmachine doen, kort centrifugeren en de deken is weer als nieuw.

Kleur: donkergrijs


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DRYPLACE-gezondheidsdeken" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.