DOGTRAINERS kalkoen puur

Artikelnummer: 059112

1 Review(s)


vanaf 6,78 incl. btw en excl. verzendkosten

(42,37 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 6,58

Vacuüm gevroren en gedroogde mini-trainingssnacks in 'AromaSafe'-blik

  • granenvrij
  • glutenvrij
  • geschikt als aanvulling op BARF-voeding

Hoe lekkerder een trainingssnack ruikt, des te meer een hond er voor wil doen! Dit was ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een geheel nieuwe hondensnack met een onweerstaanbaar aroma.

Een dergelijke hondensnack vereist een gecompliceerd, zelden gehanteerd productieproces: het zogenaamde vacuüm vries- en droogproces onttrekt het vocht aan shock-ingevroren vers vlees bij lage temperaturen op zo'n geleidelijke manier dat geen enkel ander droogproces er tegenop kan. Op deze manier wordt het natuurlijke, frisse aroma optimaal aanwezig. In het hersluitbare 'AromaSafe'-blik blijft het ongeëvenaarde aroma beter en veel langer bewaard dan in een standaardverpakking.

Zo vormen onze DOGTRAINERS in AromaSafe-blik een heerlijk ruikende, bijzonder smakelijke snack, die tot het openen van de verpakking hun uniciteit en versheid behouden. Uw hond zal niet genoeg kunnen krijgen van deze DOGTRAINERS en daarom zijn uiterste best doen voor deze beloning. De speciale manier waarop dit vlees gedroogd is staat garant voor een ongeëvenaarde smaakbeleving voor uw hond!
  • Tot 800 DOGTRAINERS-dobbelsteentjes per blik! (Ongeveer 180-220 blokjes voor de varianten van 1 cm, 500-800 voor de varianten van 0,5 cm; het blik wordt altijd exact op gewicht gevuld.)
  • Kies uit de grotere (ca. 1 cm) en kleinere (ca. 0,5 cm) DOGTRAINERS al naargelang het gebruiksdoel, karakter en grootte van de hond.
  • Te bestellen in de soorten: 100% zalm (1 cm), 100% lam (0,5 cm), 100% paardenvlees (1 cm), 100% rundvlees (0,5 cm), 100% kalkoen (0,5 cm).

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGTRAINERS kalkoen puur" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -

Samenstelling:

100% kalkoenvlees (vacuüm gevroren en gedroogd)

Toegevoegde stoffen:
geen

Analytische bestanddelen:
proteïne 55,9%, vetgehalte 17,8%, anorganisch materiaal 8,1%, ruwe vezels 3,3%, vocht 9,4%.

Voedingsadvies:
Trainings- en beloningssnack. Geven naast de reguliere maaltijden. Gebruik met mate - de inhoud van het blik komt overeen met tot 500 g vers vlees! Na openen het blik afsluiten met het kunststof deksel. Openen vlak voor gebruik. Inhoud beschermen tegen vocht en hitte.