DOGREFORM voorgekookte rijst - dieetvoer voor honden met een gevoelige maag

Artikelnummer: 059391


vanaf 6,21 incl. btw en excl. verzendkosten

Prijs met de voerbezorgservice: 5,90

Voor alle viervoeters die een strikt dieet moeten volgen of een gevoelige maag hebben, is DOGREFORM voorgekookte rijst de ideale basismaaltijd en aanvulling op vlees. Het is zeer makkelijk te verteren, kan uitstekend worden gecombineerd met ander maag- en darmvriendelijk voer en is bovendien snel te bereiden. Gewoon alleen heet water toevoegen en in een mum van tijd is het klaar om te serveren.

Let op:
DOGREFORM voorgekookte rijst is aanvullend voer. Voor een complete maaltijd moeten beslist nog eiwitten, mineralen en vitamines toegevoegd worden. Wat en in welke verhouding u aan deze rijst moet toevoegen kan per hond sterk verschillen en hangt af van de gezondheidsproblemen die uw hond heeft. Vraag daarom uw dierenarts om raad.

Voedingsadvies:
Als aanvulling op het dagelijkse voer of voor gebruik met BARF voer.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM voorgekookte rijst - dieetvoer voor honden met een gevoelige maag" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -

Analytische bestanddelen %:
Proteine 7,8%, vetgehalte 0,8%, ruwe vezels 0,3 %, anorganisch materiaal 1,0%, calcium 0,03%, fosfor 0,12%, vocht 13,50%
Energiewaarde: 3.092 kcal/kg

Voedingsadvies:
Als aanvulling / -uitbreiding van de dagelijkse hoeveelheid voer of gebruiken bij BARF-voer.