DOGREFORM puppymelk

Artikelnummer: 059601

1 Review(s)


vanaf 14,76 incl. btw en excl. verzendkosten

(14,76 EUR / 1 kg)

Als aanvulling op moedermelk voor pups.
Ook als opbouwvoeding voor verzwakte, belaste en oude honden.

Schecker puppymelk bevat alleen hoogwaardige grondstoffen. Hij is verrijkt met belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen die nodig zijn voor een gezonde groei. Schecker puppymelk is ook ideaal voor zieke en oudere honden als opbouwvoeding naast de reguliere voeding.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM puppymelk" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor pups -

Samenstelling:
Melkpoeder, magere melkpoeder, plantaardige vetten geraffineerd (palm- en kokosolie), tarwehydrolysaat, erwtenmeel, melkpoeder (gedeeltelijk ontsuikerd), sojaproteïneconcentraat, voorgelatineerde tarwe, voorgelatineerd tarwezetmeel, L-lysine HCL, dicalciumfosfaat, magnesiumsulfaat, calciumcarbonaat, magnesiumoxide

Analytische bestanddelen %:
Proteïne 20%, vetgehalte 16,2%, ruwe vezels 0,5%, anorganisch materiaal 8,6%, calcium 0,7%, fosfor 0,6%, lysine 1,48%, 0,13% magnesium met citroenzuur

Voedingsfysiologische additieven/kg:
Vitamine A 25.000IE, vitamine D3 4.000IE, vitamine E (a-tocopherolacetaat) 90 mg, koper-(II)-sulfaat-pentahydraat 10 mg

Bereiding
Meng 1 deel poeder met 3 delen lauwwarm water (25-35°C) en klop dit zo nodig glad met een garde. Zorg ervoor dat u schone bakken gebruikt. Bereid slechts de benodigde hoeveelheid voor één maaltijd. Restjes niet bewaren. Geef de bereide puppymelk lauwwarm en alleen vers.

Voedingsadvies: Schecker puppymelk wordt gebruikt als aanvulling op de voeding van de moeder. Het mag tot 40% van de totale dagelijkse voederhoeveelheid uitmaken, naast de moedermelk. Volwassen honden: tot 40% van de totale voederhoeveelheid.

Ongeveer de benodigde hoeveelheden kant-en-klare Schecker puppymelk:

  • Leeftijd 0-2 weken: elke 2 uur / tot 15 ml /100 g gewicht pup
  • 3e en 4e week: elke 2-3 uur / tot 15 ml / 100g gewicht pup
  • Vanaf 4 weken: Verhoog tot verzadiging, voeg geleidelijk vast voedsel toe

Deze adviezen berusten op ervaringen en kunnen worden aangepast al naargelang de grootte en de ontwikkeling van het dier. De hoeveelheid puppymelk per maaltijd kan veilig worden verhoogd tot verzadiging is bereikt. Het voeden kan gebeuren met een zuigfles of een etensbakje. U kunt Schecker puppymelk ook sterk verdund over een voeding gieten en het op die manier voeren (1 eetlepel = ca. 15 ml).