DOGREFORM puppymelk

Artikelnummer: 059601

1 Review(s)


vanaf 12,48 incl. btw en excl. verzendkostenVeel fokkers maken gebruik van onze DOGREFORM puppymelk die uitstekend wordt verdragen en waarop pups fantastisch gedijen. De melk bevat alleen het beste van het beste en is verrijkt met alle belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen die voor een gezonde ontwikkeling belangrijk zijn. De DOGREFORM puppymelk is ook geschikt voor zieke en oudere honden.

Voedingsadvies:
Klaargemaakte puppymelk lauwwarm en alleen vers bereid voeren.

Vanaf geboorte tot 2 weken: 15 - 20 ml per 100 g puppygewicht - 2 x per uur / 10 x per 24 uur
3 en 4 weken: 10 - 15 ml per 100 g puppygewicht - 2 x per uur/ 8 x in 24 uur
Vanaf 4 weken: Kant en klare puppymelk-oplossing tot de pup verzadigd is, geleidelijk vaste voeding erbij geven. 1 eetlepel = ca. 15 ml.

Vanaf geboorte tot 2 weken:

15-20ml per 100g puppygewicht - 2 x per uur / 10 x per 24 uur
3 en 4 weken:
10-15ml per 100g puppygewicht - 2 x per uur/ 8 x in 24 uur
Vanaf 4 weken:
Kant en klare puppymelk-oplossing tot de pup verzadigd is, geleidelijk vaste voeding erbij geven.
1 eetlepel = ca. 15 ml.
Deze adviezen berusten op ervaring, aanpassen al naargelang de grootte en ontwikkeling van het dier. De hoeveelheid per maaltijd kan zonder bezwaar verhoogd worden tot de pup verzadigd is. De voeding kan in een zuigfles of een etensbakje. U kunt de puppymelk ook sterk verdund over een voeding gieten en zo voeren.Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM puppymelk" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor pups-

Samenstelling:
melkpoeder, poeder van magere melk, plantaardige vetten geraff. (palm- en kokosolie), tarwehydrolisaat, erwtenmeel, melkpoeder gedeeltelijk ontsuikerd, soja proteïne concentraat, voorgegelatineerde tarwe, voorgegelatineerd tarwezetmeel, L-lysine HCL, dicalciumfosfaat, magnesiumsulfaat, calciumcarbonaat, magnesiumoxyde.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 20%, vetgehalte 16,20%, ruwe vezels 0,50%, anorganisch materiaal 8,60%, calcium 0,70%, fosfor 0,60%, lysine 1,48%, 0,13% magnesium met citroenzuur.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen/kg:
vitamine A 50.000 I.E., vitamine D3 4.000 I.E., vitamine E(a-tocopherolacetaat)90 mg, koper-(II)-sulfaat-penta 10 mg.

Voedingsadvies:
Klaargemaakte puppymelk lauwwarm en alleen vers bereid voeren.

Vanaf geboorte tot 2 weken:

15-20ml per 100g puppygewicht - 2 x per uur / 10 x per 24 uur
3 en 4 weken:
10-15ml per 100g puppygewicht - 2 x per uur/ 8 x in 24 uur
Vanaf 4 weken:
Kant en klare puppymelk-oplossing tot de pup verzadigd is, geleidelijk vaste voeding erbij geven.
1 eetlepel = ca. 15 ml.
Deze adviezen berusten op ervaring, aanpassen al naargelang de grootte en ontwikkeling van het dier. De hoeveelheid per maaltijd kan zonder bezwaar verhoogd worden tot de pup verzadigd is. De voeding kan in een zuigfles of een etensbakje. U kunt de puppymelk ook sterk verdund over een voeding gieten en zo voeren.