DOGREFORM pens (natuurlijk)

Artikelnummer: 059301

6 Review(s)


vanaf 7,92 incl. btw en excl. verzendkosten

(15,84 EUR / 1 kg)

Sinds vele jaren één van een onze meest populaire penssnacks: heerlijke, gedroogde, brosse pensstrips. Deze 100% pure lekkernij van pens kan geen hond weerstaan.

Lengte: ca 15 cm

PENS: proteïnerijk en top van smaak
Als honden zouden mogen kiezen, eten ze alleen nog maar pens! Helaas kunnen honden niet beslissen wat goed en gezond voor hen is, dat is de taak van ons, de roedelleider. Maar qua smaak is voor bijna alle honden pens de favoriete snack. In elk geval is de inhoudrijke, proteïnerijke pens een niet te onderschatten leverancier van mineralen en bouwstenen die de gezondheid van de hond bevorderen evenals de tevredenheid!

Voedingsadvies:
als snack of beloning naast de reguliere maaltijden geven. Gedroogde producten zijn zeer geconcentreerd. 1 kg gedroogde pens komt overeen met 5 kg verse pens. Houdt u daarom a.u.b. aan de aanbevolen hoeveelheden. Zorg altijd voor vers drinkwater.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM pens (natuurlijk)" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Enkelvoudige voeding voor honden-

Samenstelling:
100% pens

Analytische bestanddelen %:
proteïne 80%, vetgehalte 13%, anorganisch materiaal 1,6%, ruwe vezels 1%,

Voedingsadvies:
Als snack of beloning geven naast de reguliere maaltijden. Gedroogde producten zijn door het ontnemen van water zeer geconcentreerd.
1 kg gedroogde pens komt overeen met ca. 5 kg verse pens. Pas daarom dienovereenkomstig de voedselhoeveelheid aan. Vers drinkwater moet altijd klaarstaan.