DOGREFORM nierdieetvoer

Artikelnummer: 059517

2 Review(s)


vanaf 10,20 incl. btw en excl. verzendkosten

(6,8 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 9,69

Eiwitarme complete voeding, ook voor volwassenen honden, ter ondersteuning van de nierfunctie, bij een verminderde nierfunctie of chronisch nierfalen. Dit door vooraanstaande voedingsdeskundigen ontwikkelde dieetvoer voor nieraandoeningen onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen ontlast de nieren.
  bij een verminderde nierfunctie zorgt een te hoog eiwitgehalte in het voer dat de nieren buitenproportioneel worden belast, wat bij zieke nieren problematisch kan zijn. De problemen ontstaan vooral door de afbraakproducten die vrijkomen tijdens de eiwitvertering die niet meer in voldoende mate kunnen worden afgebroken door de nieren. Om de nog goed functionerende nier te ontlasten, is een optimale en verminderde eiwit inname van essentieel belang.
  DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen voldoet aan alle eisen voor een optimale nier-ontlastende voeding, want het eiwit- en fosforgehalte is bijv. in vergelijking met onze DOGREFORM basisvoer sterk gereduceerd. Door het lagere eiwit- en fosforgehalte hoeven aanzienlijk minder metabolische eindproducten door de nieren uitgescheiden te worden.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen is vrij van chemische additieven
  Net als alle andere producten van DOGREFORM is ook het DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen geheel vrij van lok-, geur- en smaakstoffen en overige chemische toevoegingen.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen is licht verteerbaar. DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen is verrijkt met visextracten. Deze enzymhoudende extracten bevorderen de spijsvertering. DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen wordt daardoor ook uitstekend verdragen door honden met spijsverteringsproblemen.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen bevordert de darmmotoriek. DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen bevat speciaal geselecteerde voedingsvezels die de motoriek van de darmen stimuleren.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen vermindert het maagzuur. Door de evenwichtige zuur-base balans in het DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen wordt minder zuur in de maag gevormd en nemen braakneigingen af.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen bevat goed verteerbare eiwitten van hoge kwaliteit. Om het stikstofgehalte in de eiwit-afbraakproducten zo gering mogelijk te houden, bevat het DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen eiwitten die vanwege hun hoge biologische kwaliteit bijzonder goed verteerbaar zijn.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen bevordert het metabolisme van de huid DOGREFORM-dieetvoer voor nieraandoeningen heeft een een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren die het metabolisme van de huid bevorderen.
 • DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen is zeer smakelijk. Want wat heb je aan gezond dieetvoer als het niet lekker smaakt? Daarom werd bij de ontwikkeling van het DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen vooral grote nadruk gelegd op een hoge mate van acceptatie.
  DOGREFORM dieetvoer voor nieraandoeningen is zeer smakelijk en wordt ook graag gegeten door kieskeurige honden.

Deze 8 punten zijn het bewijs dat DOGREFORM-dieetvoer voor nieraandoeningen meer is dan alleen eiwitarm droogvoer. Het is een door vooraanstaande voedingsdeskundigen ontwikkelde gezondheidskuur voor het hele lichaam.Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM nierdieetvoer" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

-Volledige voeding voor volwassen honden-


Samenstelling:
granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, gist, mineralen

Analytische bestanddelen %:
proteïne 15,9%, vetgehalte 9,8%, ruwe vezels 2,2%, anorganisch materiaal 5,6%, calcium 0,88%, fosfor 0,78%, natrium 0,23%, magnesium 0,1%, lysine 1,06%, methionine 0,33%, cystine 1,3%, linolzuur 1,3%

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen:
vitamine A 11.250I.E., vitamine D3 1.500I.E., vitamine E 120mg, vitamine B1 3,1mg, vitamine B2 4,1mg, vitamine B6 3mg, vitamine B12 30mcg, vitamine C 81mg, cholinechloride 231mg, D-pantothenaat 16mg, nicotinezuur 33,9mg, foliumzuur 1,2mg, biotine 380 mcg.

Mineralen en sporenelementen/kg:

ijzer als ijzer-(II)-sulfaat monohydraat 57 g, zink als zinksulfaat, monohydraat 100 mg, mangaan als mangaan-(II)-oxide 21 mg, koper als koper-(II)-sulfaat, pentahydraat 10 mg, kobalt als kobalt-(II)-sulfaat, monohydraat 100 mg,
mangaan als mangaan-(II)-oxide 21 mg, koper als koper-(II)-sulfaat, pentahydraat 10 mg, kobalt als kobalt-(II)-sulfaat, monohydraat 1,80 g, jodium als kaliumjodide 1,20 mg, selenium als natriumseleniet 0,20 mg

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond/kg
Hoeveelheid / dag in g
5 kg
110 - 135 g
10 kg
200 - 220 g
15 kg
285 - 300 g
20 kg
350 - 280 g
25 kg
425 - 450 g
De aangegeven hoeveelheden zijn richtlijnen. De hoeveelheden kunnen aangepast worden al naargelang leeftijd, activiteit en toestand van het dier. Een overgang van het tot nu toe gebruikte voer naar DOGREFORM-dieetvoer voor nieraandoeningen moet geleidelijk over meerdere dagen verdeeld plaats vinden, zodat het spijsverteringskanaal aan het nieuwe voer kan wennen. De aanbevolen voerperiode bedraagt aanvankelijk tot 6 maanden. Wij adviseren, voor het voeren of verlengen van de voerperiode uw dierenarts om advies te vragen. Vers drinkwater moet altijd klaarstaan.