DOGREFORM damhert-gewei-snack

Artikelnummer: 059809

1 Review(s)


vanaf 8,95 incl. btw en excl. verzendkostenGeweien van herten zijn een echt natuurproduct. Het hert verliest elk jaar zijn gewei, zodat er een nieuwe en grotere kan groeien. De afgevallen geweien worden verzamelt, schoon gemaakt en in verschilend grote stukken gesneden. De randen worden voor de zekerheid ontbraamd en klaar is de kauwsnack! De stukken zijn allemaal verschillend van kleur en vorm, omdat het om een natuurlijk gegroeid product handeld.

Sommige honden, die deze ongewoon harde gewei-snack nog niet kennen, hebben soms dagen of weken nodig voordat ze beginnen ermee te spelen of te bijten. Dan zorgen deze gewei-snacks ervoor dat ze er lang plezier van hebben. Bovendien zijn ze rijk aan calcium en andere mineralen. Door het uitgebreide kauwplezier voldoen ze aan de natuurlijke kauw- behoefte van de hond.

Damherten hebben een iets zachter gewei als edelherten.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM damhert-gewei-snack" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudig voer voor honden -

Samenstelling:
100% damhertgewei

Analytische bestanddelen:
proteÏne 37%, vetgehalte 0,1%, ruwe vezels 2%, anorganisch materiaal 55%, vocht 9% Mineralen: calcium 21%, fosfor 8%, natrium 1,1%, ijzer 195 mg./kg., magnesium 5240 mg./kg.

Voedingsadvies:
als snack naast de reguliere maaltjden geven. Zorg altijd voor vers drinkwater.