Doggy Blanket potendoek

Artikelnummer: 071544


19,95 incl. btw en excl. verzendkostenAntibacteriŽle microvezel potendoek met actief-zilver. Voor droge en schone pootjes na het wandelen. Door de combinatie van ingewerkt actief-zilver en vocht werkt de Doggy Blanket bovendien geurremmend en is hij daarbij veilig voor het milieu en uw hond, omdat er geen chemicaliŽn gebruikt hoeven worden. De werking blijft tijdens de gehele levensduur van de vezel behouden.

Gebruik: de extreem sterke zuigkracht van deze potendoek neemt vocht in een mum van tijd op. Droog de poten van uw geliefde viervoeter zacht af, de vezels van de doek komen met het grootste gemak overal tussen de poten. Het eersteklas microvezelmateriaal combineert zeer goede schoonmaakeigenschappen en vochtopname met de antibacteriŽle en geurremmende werking van puur zilver.

Gerenommeerde onderzoeksinstituten certificeren dat bij het reinigen meer dan 99,9% van alle kiemen, schimmels en bacteriŽn geneutraliseerd wordt dankzij actief zilver dat in een unieke behandeling blijvend verweven is met de vezel.  (Gecertificeerd: CAS-nr. 7761-88-8  EG-nr. 231-853-9.) Machinewas (tot 60įC), geen wasverzachter gebruiken.


inhoud: 3 stuks, grootte elk ca. 30 x 30 cmZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Doggy Blanket potendoek" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.