Doggy Blanket potendoek

Artikelnummer: 071544


19,95 incl. btw en excl. verzendkostenAntibacteriŽle microvezel potendoek met actief-zilver. Voor droge en schone pootjes na het wandelen. Door de combinatie van ingewerkt actief-zilver en vocht werkt de Doggy Blanket bovendien geurremmend en is hij daarbij veilig voor het milieu en uw hond, omdat er geen chemicaliŽn gebruikt hoeven worden. De werking blijft tijdens de gehele levensduur van de vezel behouden.

Gebruik: de extreem sterke zuigkracht van deze potendoek neemt vocht in een mum van tijd op. Droog de poten van uw geliefde viervoeter zacht af, de vezels van de doek komen met het grootste gemak overal tussen de poten. Het eersteklas microvezelmateriaal combineert zeer goede schoonmaakeigenschappen en vochtopname met de antibacteriŽle en geurremmende werking van puur zilver. Machinewas (tot 60įC), geen wasverzachter gebruiken.

inhoud: 3 stuks, grootte elk ca. 30 x 30 cm

 

De Doggy Blanket (Zilotexģ) is geen biocide artikel. De hoogwaardige microvezeldoek krijgt zijn antibacteriŽle eigenschappen door het werkzame bestanddeel zilvernitraat CAS-nr.: 7761 88 8 en is verhandelbaar volgens artikel 58 van de biocideverordening EU nr. 528/2012, producttype 9.
 
AntibacteriŽle microvezeldoek (behandelde goederen volgens artikel 58 van Verordening (EU) nr. 528/2012 van het Europees Parlement en de Raad betreffende het op de markt aanbieden en het gebruik van biociden, producttype: 9).
 
De antibacteriŽle werking van het vezelcomplex is aangetoond voor Escherichia coli ATCC 8739 (E. colibacterie) en Staphylococcus aureus ATCC 6538. De Zilotexģ microvezeldoek neemt tijdens het reinigen deze bacteriŽn in de doek op en vernietigt ze in de vezels met actief zilvernitraat en vocht.
 
Samenstelling: ca. 70% polyester, 30% polyamide, zilvernitraat (0,1g/m2)


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Doggy Blanket potendoek" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.