Doggy Blanket potendoek

Artikelnummer: 071544


19,95 incl. btw en excl. verzendkostenAntibacteriŽle microvezel potendoek met actief-zilver. Voor droge en schone pootjes na het wandelen. Door de combinatie van ingewerkt actief-zilver en vocht werkt de Doggy Blanket bovendien geurremmend en is hij daarbij veilig voor het milieu en uw hond, omdat er geen chemicaliŽn gebruikt hoeven worden. De werking blijft tijdens de gehele levensduur van de vezel behouden.

Gebruik: de extreem sterke zuigkracht van deze potendoek neemt vocht in een mum van tijd op. Droog de poten van uw geliefde viervoeter zacht af, de vezels van de doek komen met het grootste gemak overal tussen de poten. Het eersteklas microvezelmateriaal combineert zeer goede schoonmaakeigenschappen en vochtopname met de antibacteriŽle en geurremmende werking van puur zilver.

Gerenommeerde onderzoeksinstituten certificeren dat bij het reinigen meer dan 99,9% van alle kiemen, schimmels en bacteriŽn geneutraliseerd wordt dankzij actief zilver dat in een unieke behandeling blijvend verweven is met de vezel.  (Gecertificeerd: CAS-nr. 7761-88-8  EG-nr. 231-853-9.) Machinewas (tot 60įC), geen wasverzachter gebruiken.


inhoud: 3 stuks, grootte elk ca. 30 x 30 cm


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Doggy Blanket potendoek" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.