Doggy Blanket afdroogdoek

Artikelnummer: 071542


24,95 incl. btw en excl. verzendkostenUltra lichter AntibacteriŽle microvezeldoek met actief-zilver. Ideaal voor het afdrogen na het baden of na een regenachtige wandeling. Ook te gebruiken als warme deken, beschermend kleed of mat. De extreme zuigkracht van de Doggy Blanket neemt vocht in een mum van tijd op. De antibacteriŽle werking blijft tijdens de gehele levensduur van de vezel behouden.

inhoud: 3 stuks

 

De Doggy Blanket (Zilotexģ) is geen biocide artikel. De hoogwaardige microvezeldoek krijgt zijn antibacteriŽle eigenschappen door het werkzame bestanddeel zilvernitraat CAS-nr.: 7761 88 8 en is verhandelbaar volgens artikel 58 van de biocideverordening EU nr. 528/2012, producttype 9.
 
AntibacteriŽle microvezeldoek (behandelde goederen volgens artikel 58 van Verordening (EU) nr. 528/2012 van het Europees Parlement en de Raad betreffende het op de markt aanbieden en het gebruik van biociden, producttype: 9).
 
De antibacteriŽle werking van het vezelcomplex is aangetoond voor Escherichia coli ATCC 8739 (E. colibacterie) en Staphylococcus aureus ATCC 6538. De Zilotexģ microvezeldoek neemt tijdens het reinigen deze bacteriŽn in de doek op en vernietigt ze in de vezels met actief zilvernitraat en vocht.
 
Samenstelling: ca. 70% polyester, 30% polyamide, zilvernitraat (0,1g/m2)


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Doggy Blanket afdroogdoek" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.