DOGGO Lotte Brushed winterlaarzen voor dames - kleur: blauw

Artikelnummer: 177406


vanaf 84,95 incl. btw en excl. verzendkosten* onze voormalige verkoopprijs

Rubberlaarzen in een nagenoeg perfecte leer-look. Elegante dameslaarzen voor dagelijks gebruik, van gemakkelijk te onderhouden, 100% waterdicht en lichtbestendig pvc. Regenplassen vormen geen probleem meer, zowel op verharde wegen, op gras, als op onverharde paden. Deze laarzen zijn ook van dichtbij nauwelijks te onderscheiden van hoogwaardige laarzen van gevoelig wildleer!

Dankzij de uitneembare, dikke, warme voering en de stijlvolle siergesp zijn deze laarzen met 3/4 hoogte ideaal voor tussen de seizoenen.

Let op: bestel de laarzen een maat groter. Door de dikke, warme voering vallen de laarzen 1 maat kleiner uit!

Tip: trek de warme voering elke keer nadat u de laarzen gedragen heeft uit de laars. Dan kan de voering beter drogen. Trek vervolgens eerst de warme voering aan en stap daarna in de laarzen. Zo vermijdt u vouwen en plooien. Trek bij het aantrekken vooral niet aan de siergesp!

Hoogte: ca. 25 cm
Materiaal: 100% pvcTips voor langdurig gebruik

Afhankelijk van het soort gebruik, gebruiksduur, ondergrond en looppatroon, opslag en onderhoud, zijn laarzen ook onderhevig aan normale slijtage, die kan worden verminderd door het naleven van de (onderhouds)instructies. Zo heeft u lang plezier van uw laarzen!

  • Na langdurig dragen kan zich binnenin vocht ophopen, wat kan worden aangezien voor lekkage bij de laarzen.
  • Droog nooit schoenen en laarzen op de kachel of bij de open haard, het rubbermateriaal wordt dan broos en barst.
  • Verbindingspunten kunnen loslaten.
  • Witachtige afzettingen zijn een voorbode van uitdrogend natuurlijk rubber. Gebruik een in de handel verkrijgbaar verzorgingsproduct.
  • Bewaar de laarzen altijd op een droge, luchtige en koele plaats om schimmelvlekken te voorkomen. Verwijder altijd inlegzolen enz.
  • Een perfect passende, optimale maat van de laars en/of het dragen van kousen voorkomt dat de voering gaat schuren.

 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGGO Lotte Brushed winterlaarzen voor dames - kleur: blauw" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.