DentaClean voedingsspray Classic

Artikelnummer: 080393-3425


44,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(345,77 EUR / 1 l)

  • Indirecte gebitsreiniging en mondhygiëne

Zeer effectief gebitsreinigings- en gebitshygiëneproduct voor honden. Bij regelmatig gebruik elimineert deze spray binnen enkele weken op milde wijze een slechte adem en verwijdert tandsteen (afhankelijk van de hoeveelheid en hardnekkigheid) zonder het tandglazuur aan te tasten. De spray is ook geschikt om te gebruiken ter voorkoming van tandsteen.

DentaClean voedingsspray Classic wordt gemengd met de hoofdmaaltijd.

Inhoud: 130 ml
 

Gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden

Om de hond te laten wennen begint u met 1 kleine verstuiving op het voer en mengt u het goed door elkaar. Verhoog dan langzaam de dosis gedurende een aantal dagen. Na de gewenningsfase tweemaal daags 10-15 verstuivingen per 100 g droogvoer of 200 g natvoer/barfvoer.

Samenstelling:
EM (effectieve micro-organismen) geactiveerde drageroplossing, natuurlijke reinigings- en hulpstoffen, zeer effectieve plantenextracten, plantaardige alcoholen, minerale zouten.

Let op:
Niet meerdere Lolo&Max DentaClean-/DentaCare-producten tegelijk gebruiken! Nooit teveel geven! Geschikt voor honden vanaf 12 weken. Raadpleeg de informatie op de verpakking!


 

Lolo&Max DentaClean en DentaCare

Veel honden krijgen in de loop van hun leven steeds meer tandsteen. Dit is niet alleen lelijk om te zien, maar vormt in een vergevorderd stadium ook een echt gezondheidsprobleem.

De DentaClean en DentaCare-verzorgingsproducten van Lolo&Max bestrijden tandsteen en een slechte adem op milde en toch uiterst effectieve wijze. Een aanzienlijke verbetering is meestal al na een paar weken zichtbaar.

De combinatie van minerale zouten, plantenextracten en effectieve micro-organismen in deze combinatiepreparaten ontvouwt zijn constante effect al na slechts enkele toepassingen. Langzaam en veilig is het devies, want bij dit alles mag het tandglazuur niet worden aangetast. Uiteindelijk wordt het tandsteen kruimelig en verdwijnt beetje bij beetje bij het kauwen, knagen of tandenpoetsen.

Geef dagelijks harde kauwsnoepjes of kauwspeeltjes zoals stokjes ter ondersteuning. Het vaak geven van suikerhoudende snacks bevordert tand- en tandvleesproblemen.

  • Gebitsverzorgingsproduct. Voor verzorgde tanden.
  • Verwijdert tandplak en tandsteen.
  • Geeft een frisse adem.
  • Voorkomt tandplak en slechte adem bij regelmatig gebruik.
  • Kan helpen om dure en mogelijk zelfs risicovolle behandelingen te vermijden.

 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DentaClean voedingsspray Classic" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.