Cistus incanus

Artikelnummer: 080369


9,06 incl. btw en excl. verzendkosten

(90,60 EUR / 1 kg)

De cistus is een struik afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, die niet nauw verwant is aan onze rozen. Bladeren van deze plant, het cistuskruid = zonnerooskruid = Cistus incanus, werden al ruim voor Christus door de oude Egyptenaren gebruikt. Het cistuskruid is dan ook een oeroude, traditionele plant die vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt. Het is bekend dat de bladeren van de cistus ook waardevolle polyfenolen, flavonoïden, tannines en essentiële oliën bevatten. Deze natuurlijke plantaardige stoffen kunnen op veel manieren een gunstig effect hebben.

Let op: wij bieden u ons cistuskruid puur als aanvullend, plantaardig voer aan om een zo breed mogelijk, uitgebreid (holistisch) voedingsassortiment voor uw hond te kunnen bieden. U kunt nog veel meer informatie over cistuskruid vinden op internet.


Inhoud: 100 g


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Cistus incanus" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -

Samenstelling:

100% cistusroos-kruid (Cistus incanus, gedroogd, gemalen)

Analytische bestanddelen: 
proteïne 8,6%, vetgehalte 1,5%, ruwe vezels 14,2%, anorganisch materiaal 9,8%.

Voedingsadvies:
1 mespunt (ca. 200mg) poeder per 10 kg lichaamsgewicht/dag als kuur gedurende enkele weken geven. Door het barf-/natvoer mengen, bij droogvoer met een beetje water aanlengen. Niet het hele jaar door geven.