Beeztees verstoppertje speelgoed

Artikelnummer: 0760692


vanaf 7,95 incl. btw en excl. verzendkostenMet dit verstoppertje speelgoed is verveling gegarandeerd! Het zoeken naar lekkernijen ontwikkelt de mentale en fysieke vermogens van uw hond op een speelse manier.Elk speeltje heeft veel verschillende manieren om lekkernijen te verbergen. Je trouwe viervoeter leert zijn neus te gebruiken om de hapjes op te snuiven. Dit zorgt voor veel plezier en uren aan gedeelde en interactieve activiteit! Na "het werk gedaan" kan je lieveling zich onder het heerlijk zachte pluche nestelen en uitrusten.
Het speelgoed is wasbaar op 30°C.

Slang:
Een zachte stoffen slang met in totaal 21 verstopplekken voor lekkernijen. Voor kleinere lekkernijen zijn er 1 verstopplek in de bek, 2 op de kop en 9 op de rug van de slang. Iets grotere snacks kunnen worden verstopt in de 9 sleuven aan de onderkant. Je pelsneus is dus lang bezig!

Afmetingen: ca. 72 x 9 x 7 cm


Kikker:
Deze knuffelkikker heeft in totaal 12 verschillende soorten verstopplekken waar lekkernijen in gestoken kunnen worden. De kleinere brokken kunnen op de rug van de kikker worden verstopt. Om de uitdaging voor je lieveling te vergroten, zijn deze verstopplekjes voorzien van vilten overlappingen. Grotere lekkernijen kunnen ook worden verborgen in de sleuven op de benen en armen en in de mond.

Afmetingen: ca. 30 x 20 x 7 cm


schild:
De schildpad Schildo heeft een enorme verstopplek voor lekkernijen in zijn schild. Hier kun je een grote snack of een heleboel kleine verstoppen. Om de moeilijkheidsgraad te verhogen, kunt u de lekkernijen "blokkeren" met een bal. Daarnaast zijn er 3 kleine verstopzakjes voor kleinere lekkernijen in de schaal. Maar je trouwe viervoeter moet er echt moeite voor doen!

Afmetingen: ca. 30 x 20 x 15 cm


Slak:
De slak heeft een slakkenhuis met een bijzonderheid: binnenin zitten 7 vakjes waarin grotere lekkernijen verstopt kunnen worden. Voor een extra uitdaging wordt de slak opgerold en vastgemaakt met klittenband. Je trouwe viervoeter zal veel plezier beleven aan het opsnuffelen van de hapjes!

Afmetingen: ca. 71 x 5 x 9,5 cm; opgerold ca. 25 x 13,5 x 9,5 cm


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beeztees verstoppertje speelgoed" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.