Beeztees snackdispenser Delicious

Artikelnummer: 0760691


29,95 incl. btw en excl. verzendkostenDispenser voor hondensnoepjes. Dit interactieve trainings- en activiteitenspel bevordert zowel de fysieke als de mentale vermogens van uw hond op een speelse manier. De doordachte dispenser heeft bovenaan een grote knop die de hond gemakkelijk kan indrukken. Hierdoor zullen brokjes uit het grote reservoir vallen en willekeurig in alle richtingen eronder worden losgelaten. De hond kan ze dan verzamelen en nogmaals op de knop drukken. De snackdispenser 'Delicious' kan gebruikt worden als interactief speelgoed of als slow-eat voerbak. Inclusief 4 zuignappen en 4 zelfklevende pads, zodat hij stevig staat. Inclusief 1 schoonmaakborsteltje.

  • Geschikt voor droogvoer of snacks tot ca. 1,5 cm groot, optimale grootte ca. 1 cm.
  • Benodigde drukkracht voor knop: ca. 210 g
  • Optimale vulhoeveelheid: tot ca. 300 ml
  • Leeg gewicht ca. 550 g.
Afmeting ca. 14 x 14 x 18 cm


Aanvullende tips en opmerkingen over de bediening:

Belangrijk: zorg er bij het plaatsen van de witte knopafdekking voor dat u deze zo draait/vasthoudt dat de 4 kleine lipjes in de 4 sleuven in de transparante container passen. Geschikt zijn brokjes van 0,5-1,5 cm, idealiter 1 cm (snacks of droogvoer). Zachte snacks kunnen vast komen te zitten. Botvormige snacks of sticks zijn niet heel geschikt. Zeer kleine, afgeronde brokjes zijn minder geschikt, omdat grotere hoeveelheden brokken kunnen wegglijden en eruit kunnen vallen als de knop lang wordt ingedrukt. Voor het schoonmaken wordt een kleine borstel meegeleverd. Het bovenste transparante reservoir en het witte onderste deel kunnen niet van elkaar worden gescheiden.Vul de dispenser alleen als dat nodig is en maak hem na gebruik helemaal leeg. Laat voedsel of lekkernijen niet gedurende lange tijd (meerdere dagen) in het reservoir zitten.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beeztees snackdispenser Delicious" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.