Beaphar CaniComfort™ verdamper hond

Artikelnummer: 080390


vanaf 16,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(35,31 EUR / 100 ml)

Welzijn door feromonen

De feromonen die in Beaphar CaniComfort™ worden gebruikt, kalmeren de hond en geven hem een gevoel van welzijn en veiligheid. Veel voorkomende problemen zoals blaffen, het kapotmaken van meubels, urinemarkering maar ook verstoppen of angst worden verminderd.
 
Honden communiceren op verschillende manieren met elkaar: via lichaamstaal, geluiden of gezichtsuitdrukkingen. Ze wisselen ook feromonen met elkaar uit, onmerkbaar voor mensen, om hun co-existentie te reguleren.
 
Voor de hondeneigenaar heeft de functie van één bepaald feromoon een bijzonder hoge relevantie: die van het kalmerende feromoon. Dit helpt om angst, stress en ongewenst gedrag op natuurlijke wijze te verminderen. Het permanente gebruik van Beaphar CaniComfortT helpt om uw hond zich in uw/zijn huis veilig en comfortabel te voelen.
 

  • Beaphar CaniComfort™ startpakket (stopcontactverdamper met flacon, 48 ml). Voor gebruik in huis
  • Beaphar CaniComfort™ navulflacon voor verdamper, 48 ml (art. nr. 080.390.3018)
     

 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beaphar CaniComfort™ verdamper hond" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.