Arthro-snack (GLM-snack)

Artikelnummer: 059850-348


20,46 incl. btw en excl. verzendkosten

(102,30 EUR / 1 kg)

Levert grote hoeveelheden speciale stoffen ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.

Gebruik:

  • ter ondersteuning van het bewegingsapparaat bij bijzondere belasting;
  • voor het leveren van bouwstenen aan gewrichten;
  • voor oudere honden;
  • bij bestaande bewegingsbeperkingen en gewrichtsproblemen;
  • zowel ter preventie als bij een daadwerkelijk tekort.

De meeste honden houden niet van poeders, tabletten en medicijnen. Daarom is deze traktatie in de vorm van een chocoladereep ontwikkeld voor het praktisch en eenvoudig toedienen van het geweldige mosselpoeder. Optimale acceptatie wordt bereikt door heerlijk kokosvet, waar alle honden dol op zijn. Het hoge gehalte aan originele Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen (pernea canaliculus) bevordert de gezondheid van de gewrichten door de nutriceutische bouwsteen glucosaminoglucaan te leveren.

De reep van 200 g van de Schecker Arthro-snack is te verdelen in 32 porties. De dosering is zo gekozen dat voor een middelgrote hond (tot 15 kg) ťťn portie per dag voldoende is om de gewrichten te ondersteunen. Arthro-snack bestaat uit Nieuw-Zeelandse groenlipmosselpoeder, plantaardige oliŽn en vetten. Arthro-snack is graan- en glutenvrij, zonder toegevoegde suikers en zonder andere toevoegingen. Dankzij de speciale verwerkingsmethode waarbij de Arthro-snack licht verwarmd en niet verhit wordt, blijven de hoogwaardige ingrediŽnten bijzonder goed bewaard! Onze Arthro-snack bevat een hoog gehalte aan nutriceutische bouwstenen die een positief effect kunnen hebben op kraakbeen, pezen en ligamenten.
Inhoud: 200 g reep

Let op: dit product bevat een hoog gehalte aan waardevolle, gezonde kokosolie, die af en toe (door temperatuurwisselingen) aan de buitenkant witachtig kan lijken. Dit is geen kwaliteitsgebrek en verdwijnt bij lichte opwarming.
 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Arthro-snack (GLM-snack)" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling
Nieuw-Zeelandse groenlipmosselpoeder (min. 60%), plantaardige vetten en oliŽn, glycosaminoglycanen gehalte (GAG) 16.800 mg/kg

Analytische bestanddelen %:
proteÔne 30,4%, vetgehalte 41,9%, anorganisch materiaal 12,6%, ruwe vezels 0,7%, natrium (zeezout) 3,32%, calcium 0,53%, fosfor 0,6%, vocht 3,8%

Voedingsadvies:
Middelgrote en grote honden (v.a. 15 kg lichaamsgewicht) = 1 x per dag 1 portie.
Pups en kleinere honden = om de dag 1 portie.
Fabrikantnummer: 63316-747