Anchetta ham

Artikelnummer: 059245


vanaf 3,14 incl. btw en excl. verzendkosten

(15,70 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 3,05

Verse (niet gedroogde) stukjes fijne Italiaanse ham. Deze heerlijke stukjes vlees bevatten de vrij zachte, splintervrije knieschijf om aan te knabbelen, maar ook veel pezen en kraakbeen. Een heerlijke kauwsnack voor kleine tot middelgrote honden. Zeer populair, zelfs bij kieskeurige honden.

Onze Italiaanse hamproducten zijn afkomstig van 100% Italiaanse varkens. De hammen worden 14 maanden aan de lucht gedroogd om hun volledige aroma te ontwikkelen. De heerlijke botten en kauwsnacks worden vervolgens uit dit voedsel gesneden, onmiddellijk vacuüm verpakt en verzonden. De hygiënische productie en de lange bewaartijd maken deze verse hamproducten tot een perfecte traktatie voor onze honden.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Anchetta ham" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -

Samenstelling:

100% varkenhamkluif

Analytische bestanddelen:
proteïne 20,4%, vetgehalte 24%, anorganisch materiaal 36%, vocht 18,55%. In de gegevens is rekening gehouden met de voor natuurproducten gebruikelijke afwijkingen.

Voedingsadvies:
als kauwsnack geven naast de reguliere maaltijden. Al naargelang de grootte en het gewicht van de hond tot 1-3 stukken per week. Zorg altijd voor vers drinkwater. Houdt uw hond in de gaten tijdens de consumptie van botten! Vermijd buitenproportioneel kauwen! Niet geven bij coprostase (bottenintolerantie)!