ANAH honden-plukborstel

Artikelnummer: 0730046


vanaf 7,95 incl. btw en excl. verzendkostenBasisverzorgingsproduct voor alle vachttypes. Voor het voorzichtig verwijderen van losse haren, overmatige ondervacht en lichte vervilting. Een optimaal hulpmiddel voor alle honden met een middellang tot langharige vacht.

Tips voor gebruik: begin onderaan bij de rug, borstel de haren omhoog in korte halen en naar voren. 'Pluk' met de richting van het haar mee. Met een grove kam (ANAH dubbele hondenkam) kan het in de borstel verzamelde haar er zonder veel moeite in één keer worden uitgeborsteld.

Opmerking: voor gevoelige honden of honden met een gevoelige huid adviseren wij de zachte plukborstels (art. nr. 0730047) met rubberen, niet-krassende draaduiteinden.

Grootten ca.:

  • S: lengte: 18 cm, werkbreedte: 7 cm
  • M: lengte: 18 cm, werkbreedte: 9,5 cm
  • L: lengte: 21 cm, werkbreedte: 12 cm

ANAH: de nieuwe verzorgingsserie voor honden

Professionele verzorgingsartikelen voor de vacht van elke hond

De belangrijke en regelmatige verzorging moet zo aangenaam mogelijk zijn voor hond EN baas. Dit vereist praktische, goed doordachte, ergonomische artikelen die ook na lange tijd nog zonder veel moeite werken, die niet krassen of trekken en die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn.

Deze hoogwaardige artikelen zijn ontworpen voor regelmatig thuisgebruik en maken de verzorging gemakkelijker en veiliger.

De ANAH-serie onderscheidt zich vooral door de handige, stevige soft-touch handgrepen. Ze zijn allemaal voorzien van een antisliplaag, hebben een goede grip en liggen ook bijzonder goed in de hand dankzij speciale siliconeninzetstukken. Hierdoor is de vachtverzorging gemakkelijker uit te voeren met minder inspanning en dus minder vermoeiend. ANAH is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, ABS-kunststof en nylon en siliconen. Zij garanderen de duurzaamheid van deze ergonomische vachtverzorgingsserie. En ze maken veilig en snel werken mogelijk, zelfs onder moeilijke omstandigheden, bv. wanneer de hond angstig of nerveus is, of gewoon niet stil wil blijven zitten.

De nieuwe ANAH-verzorgingsserie is de optimale oplossing voor alle toepassingen en elke hond.
Tenslotte dient een regelmatige verzorging ook om de sociale band tussen de hond en zijn baas te versterken. Daarom moet er altijd voldoende tijd en moeite genomen worden voor de verzorging.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "ANAH honden-plukborstel" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.