ANAH honden-ontviltingskam, 16 tanden

Artikelnummer: 0730059


13,95 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 14.20 )Met zijn 16 scherpe roestvrij stalen tanden snijdt deze kam gemakkelijk klitten en verviltingen uit de vacht van de hond. Het haar wordt glad gemaakt en ontward. Ook geschikt voor zeer dichte vachten en vachten met sterk dekhaar. De afgeronde punten en de speciale tandvorm zorgen voor de grootst mogelijke veiligheid voor hond en mens tijdens het gebruik.

Grootte ca. 18 cm, werkbreedte ca. 5 cm


ANAH: de nieuwe verzorgingsserie voor honden

Professionele verzorgingsartikelen voor de vacht van elke hond

De belangrijke en regelmatige verzorging moet zo aangenaam mogelijk zijn voor hond EN baas. Dit vereist praktische, goed doordachte, ergonomische artikelen die ook na lange tijd nog zonder veel moeite werken, die niet krassen of trekken en die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn.

Deze hoogwaardige artikelen zijn ontworpen voor regelmatig thuisgebruik en maken de verzorging gemakkelijker en veiliger.

De ANAH-serie onderscheidt zich vooral door de handige, stevige soft-touch handgrepen. Ze zijn allemaal voorzien van een antisliplaag, hebben een goede grip en liggen ook bijzonder goed in de hand dankzij speciale siliconeninzetstukken. Hierdoor is de vachtverzorging gemakkelijker uit te voeren met minder inspanning en dus minder vermoeiend. ANAH is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, ABS-kunststof en nylon en siliconen. Zij garanderen de duurzaamheid van deze ergonomische vachtverzorgingsserie. En ze maken veilig en snel werken mogelijk, zelfs onder moeilijke omstandigheden, bv. wanneer de hond angstig of nerveus is, of gewoon niet stil wil blijven zitten.

De nieuwe ANAH-verzorgingsserie is de optimale oplossing voor alle toepassingen en elke hond.
Tenslotte dient een regelmatige verzorging ook om de sociale band tussen de hond en zijn baas te versterken. Daarom moet er altijd voldoende tijd en moeite genomen worden voor de verzorging.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "ANAH honden-ontviltingskam, 16 tanden" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.