ANAH dubbele hondenborstel

Artikelnummer: 0730051


11,95 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 14.60 )Deze praktische dubbele borstel combineert 2 vachtverzorgingsitems in één. De afgeronde, beweeglijke roestvrijstalen tanden aan de ene kant zitten op een gebogen rubberen kussen dat meegeeft als er druk op wordt uitgeoefend. Ze zijn perfect voor het ontklitten van zelfs dikkere delen van de vacht, zelfs bij zeer lange vachten. De andere zijde heeft zachte nylon borstelharen die de vacht in de tweede stap glad maken en zorgen voor een glanzende, verzorgde look.

Tip: De zachte nylonzijde van deze praktische borstel kan ook worden gebruikt voor het opvegen van haar op bekleding, kleding en vloeren.

Grootte ca. 23 x 7 cm


ANAH: de nieuwe verzorgingsserie voor honden

Professionele verzorgingsartikelen voor de vacht van elke hond

De belangrijke en regelmatige verzorging moet zo aangenaam mogelijk zijn voor hond EN baas. Dit vereist praktische, goed doordachte, ergonomische artikelen die ook na lange tijd nog zonder veel moeite werken, die niet krassen of trekken en die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn.

Deze hoogwaardige artikelen zijn ontworpen voor regelmatig thuisgebruik en maken de verzorging gemakkelijker en veiliger.

De ANAH-serie onderscheidt zich vooral door de handige, stevige soft-touch handgrepen. Ze zijn allemaal voorzien van een antisliplaag, hebben een goede grip en liggen ook bijzonder goed in de hand dankzij speciale siliconeninzetstukken. Hierdoor is de vachtverzorging gemakkelijker uit te voeren met minder inspanning en dus minder vermoeiend. ANAH is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, ABS-kunststof en nylon en siliconen. Zij garanderen de duurzaamheid van deze ergonomische vachtverzorgingsserie. En ze maken veilig en snel werken mogelijk, zelfs onder moeilijke omstandigheden, bv. wanneer de hond angstig of nerveus is, of gewoon niet stil wil blijven zitten.

De nieuwe ANAH-verzorgingsserie is de optimale oplossing voor alle toepassingen en elke hond.
Tenslotte dient een regelmatige verzorging ook om de sociale band tussen de hond en zijn baas te versterken. Daarom moet er altijd voldoende tijd en moeite genomen worden voor de verzorging.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "ANAH dubbele hondenborstel" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.