Afwisseling in de apporteertraining (set trainingskaarten)

Artikelnummer: 0760533


vanaf 29,95 incl. btw en excl. verzendkosten



Praktische instructiekaarten voor een afwisselende hondentraining. Ideaal voor de dagelijkse wandeling, in de tuin of in het losloopgebied. 30 kaarten in zakvriendelijk formaat bevatten tal van oefeningen die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. De kaarten geven tegelijkertijd ideeën en instructies. Een extra registratiekaart vereenvoudigt het plannen.

Deze kaartenset '1' is bijzonder geschikt als starterset voor beginners in de apporteertraining.

De korte en begrijpelijk geschreven instructies met plaatjes laten stap voor stap zien hoe de oefening kan worden uitgevoerd. Een extra registratiekaart laat in één oogopslag zien welke kaarten voor welke trainingseenheid nodig zijn, zodat u kunt plannen wat u onderweg wilt oefenen voordat u gaat wandelen (bijv. enkele markering, stopfluit, vooruit sturen, dirigeren, enz.) Zo heeft u snel de juiste kaart bij de hand die laat zien wat u mee moet nemen voor de training. Dit brengt afwisseling in de dagelijkse apporteertraining en u kunt gericht oefenen met uw hond.

Afwisseling in de apporteertraining - de kaartenset '1' in één oogopslag:

  • 30 gekleurde kaarten met geweldige trainingssuggesties
  • Met 1 registratiekaart
  • Met korte instructies
  • Handig kaartformaat voor in de jaszak: 12 x 8 cm
  • apporteerplezier bij elke wandeling
  • Ontwikkeld door een professionele hondentrainer

Naast de starterset voor beginners in de apporteertraining is er ook een kaartenset '2' verkrijgbaar. Deze set is ideaal voor gevorderden en bouwt voort op de 1e set. In vergelijking met de starterset biedt de 2e kaartenset niet alleen extra, nieuwe, maar ook moeilijkere combinatieoefeningen.

Beide sets trainingskaarten zijn ontworpen voor de apporteertraining door hondentrainer Gitte Kuther en prachtig geïllustreerd door illustrator Lilian Hohmann. Dankzij de kaarten worden de oefeningen niet vergeten en de dagelijkse wandelingen kunnen worden afgewisseld met een groot aantal oefeningen in steeds nieuwe volgorde en combinaties.


De 'kaartenset' 3 bevat een mooie mix voor beginners en gevorderden. Er zijn ook teamtaken die laten zien hoe de helpers kunnen worden ingezet of hoe oefeningen samen kunnen worden aangepakt.

Alle 3 de sets trainingskaarten zijn ontworpen voor de apporteertraining door hondentrainer Gitte Kuther en prachtig geïllustreerd door illustrator Lilian Hohmann. Dankzij de kaarten worden de oefeningen niet vergeten en de dagelijkse wandelingen kunnen worden afgewisseld met een groot aantal oefeningen in steeds nieuwe volgorde en combinaties.



Bestelnr: 0760533-3404
Afwisseling in de apporteertraining (trainingskaartenset '1')
30 kaarten, elk ca. 12x8 cm


Bestelnr.: 0760533-3405
Afwisseling in de apporteertraining (trainingskaartenset '2')
30 kaarten, elk ca. 12x8 cm


Bestelnr.: 0760533-3526
Afwisseling in de apporteertraining (trainingskaartenset '3')
30 kaarten, elk ca. 12 x 8 cm.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Afwisseling in de apporteertraining (set trainingskaarten)" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.