Aanmelding nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van Schecker's aanbiedingen, speciale acties, tips en nieuw assortiment. Meld u hier gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!

Voer om u aan te melden voor de nieuwsbrief a.u.b. uw e-mailadres (alleen dit veld is verplicht) hieronder in het daarvoor bestemde veld in. Om misbruik te voorkomen, ontvangt u direct van ons een e-mail waarmee u de aanmelding nog een keer moet bevestigen. Vanaf dat moment bent u geregistreerd voor onze nieuwsbrief.


* De kortingscode is na verzending van deze e-mail 6 maanden geldig. Geldig vanaf een minimum-bestelwaarde van € 25,-. Tegoedbonnen kunnen niet meer worden gebruikt voor al doorgevoerde bestellingen en zijn niet te combineren met andere tegoedbonnen. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

Wij sturen u wekelijks onze nieuwsbrief. De gegevens over welke links uit de nieuwsbrief aangeklikt zijn, worden geanonimiseerd verwerkt voor statistische doeleinden. Het is daarbij niet te achterhalen welke specifieke persoon ergens op heeft geklikt. Uw gegevens zullen alleen worden gebruikt door Schecker GmbH. Wij zullen uw gegevens niet aan derden doorgeven. U heeft het recht om gratis informatie te krijgen over uw opgeslagen gegevens, en het recht om deze te corrigeren, te blokkeren of te verwijderen.
Wij behouden ons het recht voor om u na uw aankoop per e-mail aanbiedingen voor soortgelijke producten te sturen (§7 lid 3 UWG (Duitse wet tegen oneerlijke concurrentie)). U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van uw e-mailadres, bijvoorbeeld door een e-mail te sturen naar datenschutz@schecker.de

Meer details over de opslag en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.