Ons PUR-pakket van 11!

Artikelnummer: 059916-1327

1 Review(s)


31,29*     Je bespaart 16 %
26,21 incl. btw en excl. verzendkosten

(5,81 EUR / 1 kg)

* onze voormalige verkoopprijs

Echt, puur kwaliteitsartikel!
Ook voor gevoelige honden. Vrij van goedkope vulstoffen zoals soja etc., vrij van houdbaarheidsverlengende kleur-, conserverings- en andere stoffen. Gewoon alleen vlees. Het bijzondere van onze PUR-producten is de selectieve compositie van de vleessoorten in een blik. De vleessoorten van een diersoort, zoals spiervlees, hart en mineraalrijke lever, worden zo samengesteld, dat het resultaat niet alleen een gewoon hoofdvoer, maar een echt volledig krachtvoer is. Dus blikvoer samengesteld uit slechts één diersoort, dat toch alles bevat, wat een hondenlijf voor een duurzame, gezonde voeding en optimale fitness nodig heeft!

Dit pakket bestaat uit:

  • 3x 410 g kalkoen puur
  • 3x 410 g rund puur
  • 2x 410 g lam puur
  • 3x 410 g kip puur

 
PUR is geschikt voor BARF-menu's*, als testdieet bij voedingsallergieën of gewoon voor het gericht voeren van gevoelige honden(-rassen). Ook geschikt om te mixen met bijv. de nieuwe, glutenvrije DOGREFORM Sensi-Mix met amarant en aardappelen (zie www.schecker.nl) of een van onze vele andere groente- of muesli-componenten.
*Biologisch adequaat rauw voer

Voedingsadviezen, bestanddelen en samenstellingen kunt u uit de beschrijving van de artikelen halen.Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Ons PUR-pakket van 11!" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


Voedingsadviezen, bestanddelen en samenstellingen kunt u uit de beschrijving van de artikelen halen.