nierdieetvoer - natvoer -

Artikelnummer: 059735

3 Review(s)


vanaf 3,14 incl. btw en excl. verzendkosten

(7,66 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 2,98

Volledige voeding met minder proteÔne, voor honden met nierproblemen

Het dieetvoer voor honden met nierproblemen wordt ontwikkeld van zorgvuldig samengestelde ingrediŽnten. Daarbij wordt op een heel natuurlijke manier - puur door de keuze van de ingrediŽnten - een dieetvoer samengesteld met een laag eiwitgehalte, verminderd Na- en P-niveau en een verhoogde energiewaarde van vetten en hoogwaardige oliŽn. Dit dieetvoer kan worden aangeboden als de vaste voeding voor volwassen honden met vastgesteld nierfalen of puur uit voorzorg voor rassen met aanleg voor nierziekten.

De verwerkte zalm, raapolie en een aangepast vetgehalte voorkomen bij het dieetvoer de vaak voorkomende stugge vacht. Dit dieetvoer bevat alleen natuurlijke ingrediŽnten, geen toevoegingen (kleur- of conserveringsmiddelen) en alleen de in de speciaal gekozen ingrediŽnten natuurlijk voorkomende vitaminen, mineralen en sporenelementen. Dieetvoer voor honden met nierproblemen kan na overleg met de dierenarts ook geschikt zijn voor honden met leveraandoeningen, hartfalen/hoge bloeddruk. In principe adviseren wij om bij elk ziekteverschijnsel en elke behandelingswijze en -duur uit voorzorg een dierenarts te raadplegen!

 

 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "nierdieetvoer - natvoer -" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
(Gevogelte, rundvlees), 6% rijst, vis en visbijproducten (5% zalm), 2% maÔsmeel, 1% koolzaadolie, biergist.

Analytische bestanddelen:
5,7% proteÔne, 7,3% vetgehalte, 0,6% ruwe vezels, 1,5% anorganisch materiaal, 80,4% vocht, 0,23% calcium,   % natrium, 0,12% fosfor.

Energiewaarde:
111 kcal (465kJ)/100 g

Voedingsadvies (kg hondengewicht: gram voer per dag):
5 kg : 200-300 g, 10 kg : 400-600 g, 20 kg: 600-800 g, 30 kg : 800-1000 g.

Het gaat hier om een richtlijn waarvan afgeweken kan worden. Zorg altijd voor vers drinkwater. Zorg ervoor dat het product bij het serveren op kamertemperatuur is.