HygiŽnische kunststof mand

Artikelnummer: 074940

8 Review(s)


vanaf 22,95 incl. btw en excl. verzendkostenOnze hygiŽnische kunststof manden bestaan uit een enkele kuip, zodat ongedierte zich er niet in kan nestelen. De kunststof is hygiŽnisch, omdat bacteriŽn op de gladde ondergrond nauwelijks een voedingsbodem vinden. Het schoonmaken met zeep en doekje of onder stromend water is nog een onovertroffen voordeel van de hygiŽnische kunststof manden.
Kleur: zwart

Welk kussen past bij welke mand?
Het eerste getal van de aangegeven afm. van het kussen komt overeen met het breedste gedeelte van de bodem van de mand. Meestal wordt het kussen bij gebruik nog iets breder, zodat het nog beter past. Het achterste getal is de dikte van het kussen nadat het iets platgedrukt is, doordat de hond erop gelegen heeft. De randen van het kussen zullen echter wel iets dikker blijven. Dit is zeer comfortabel, vooral voor honden die een grotere mand hebben en wordt ook aanbevolen bij kussens die vaker gewassen worden.

Kussenafm (ca.)*
Kunststof mand
50 - 55 cm
70 x 54 x 22 cm
65 - 75 cm
80 x 61 x 24 cm
85 - 90 cm
95 x 72 x 27 cm
100 - 105 cm
110 x 81 x 35 cm


* Deze specificaties zijn gebaseerd op geschatte afmetingen van elk kussen. Productiegebonden verschillen in afmetingen kunnen niet worden uitgesloten.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "HygiŽnische kunststof mand" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.