Honden-waterspeelmat Splashy Mat

Artikelnummer: 0760325


vanaf 19,95 incl. btw en excl. verzendkostenDe perfecte verkoeling voor elke hond. De temperaturen lopen op, er zijn steeds meer warme dagen en veel honden lijden erg onder de hitte. Met deze sprinklermat laat u uw viervoeter heerlijk afkoelen wanneer hij daar behoefte aan heeft. Sluit de mat eenvoudig aan op een waterslang en draai de kraan iets open, tot het op de mat 'regent'. Nu kan uw kleine viervoeter rondrennen, zich opfrissen en zijn vacht heerlijk koel laten natregenen.

  • Waterniveau op de mat: ca. 10 cm
  • Grotendeels zelflozend wanneer de watertoevoer stopt
  • Compact en ruimtebesparend opvouwbaar
  • Licht: max. 990 g (150 cm-mat)
  • Tot 20 sproeigaatjes (150 cm-mat)
  • Stevig, 0,4 mm dik, robuust grondmateriaal
  • Sproeihoogte regelbaar via de kraan
Let op: om lang van uw zwembadartikel te kunnen genieten, dient u het bij niet-gebruik goed droog en schoongemaakt op kamertemperatuur op te bergen. Anders kan het materiaal broos worden en schade vertonen wanneer het opnieuw wordt gebruikt. Voor het schoonmaken adviseren wij een zachte borstel met eventueel een sopje. Spoel het zwembad direct daarna goed af, gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen!

Voeg nooit chloor toe aan het water, gebruik geen vijverreiniger, algenmiddelen of andere chemicaliën! Vul het artikel altijd alleen met kraanwater en ververs het water regelmatig. Scherpe hondennagels en krabbende honden kunnen zelfs de sterkste zwembadbodem beschadigen. We geven u hier graag handige tips voor.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Honden-waterspeelmat Splashy Mat" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.