Beaphar Veto Plus Spot-on

Artikelnummer: 080260


vanaf 14,95 incl. btw en excl. verzendkostenMultibiocide: tot 3 maanden bescherming tegen vlooien, teken, muggen en herfstgrasmijten dankzij een multi-actief ingrediŽntencomplex. De druppels worden in de nek van de hond aangebracht, zodat hij ze er niet af kan likken. Voor honden vanaf 12 weken.

  • S (voor honden tot 15 kg)
  • M (voor honden 15-30 kg)
  • L (voor honden van meer dan 30 kg
Onze nieuwe VETOplus Spot-on met een afwerende werking is gebaseerd op een combinatie van actieve ingrediŽnten bestaande uit citroen-eucalyptusolie, IR3535ģ en chrysantenextract.

De Beaphar VETOplus Spot-on is geschikt voor honden vanaf 12 weken en biedt als afweermiddel een zeer effectieve bescherming tegen ectoparasieten. Van de actieve ingrediŽnten citroen-eucalyptusolie, IR3535 en extract van de chrysant (bloem) is bekend dat ze een afwerende (afstotende) werking hebben op teken, vlooien, muggen en herfstgrasmijten. VETOplus Spot-on biedt betrouwbare, langdurige bescherming (tot 4 weken) per applicatie.

Met 'natuurlijk pyrethrum'
Chrysantenextract, ook wel 'natuurlijk pyrethrum' genoemd, wordt al meer dan 2000 jaar gewonnen uit chrysantenbloesems en gebruikt tegen ongedierte.
VETOplus Spot-on biedt honden samen met de andere werkzame stoffen ('multi-actief ingrediŽntencomplex') een afwerende bescherming tegen hinderlijk ongedierte.

Let op:
Voor een betere opname zijn de 3 afzonderlijke pipetten niet vol, maar slechts deels gevuld. Zie informatie vulhoeveelheid (3 x 1 ml / 3 x 2 ml / 3 x 4 ml) op de betreffende verpakking. Zorg ervoor dat u de maat S, M of L kiest die bij uw hond past, afhankelijk van het gewicht van de hond.

Gebruiksaanwijzing en toepassingshoeveelheid: Honden tot 15 kg: 1 pipet (= 1,0 ml). Herhaal de toepassing om de 4 weken. Als uw hond bijvoorbeeld erg nat is geworden tijdens het baden of wandelen, raden we aan om de applicatie te herhalen minimaal 7 dagen na het eerste gebruik. De inhoud van de pipet wordt in de nek van de hond aangebracht, zodat de druppels niet opgelikt kunnen worden (zie tekening). Bij honden met een witte vacht kan het diergeneesmiddel tijdelijke verkleuring van de vacht op de plaats van toediening veroorzaken. De effectiviteit van het product kan variŽren, afhankelijk van de lokale mate van besmetting en het soort ongedierte.

baua-registratienummer: N-103869; producttype: PT19 - insectenwerende middelen
UFI: SFJD-C54H-T00H-QU40

Let op: wees voorzichtig met biociden. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Waarschuwingen
H410 Waarschuwing: zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
H302 Schadelijk bij inslikken.
H317 Kan allergische reacties op uw huid veroorzaken.
H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H332 Schadelijk bij inademing.
H400 Zeer giftig voor in het water levende organismen.

Veiligheidsinstructies
P102 Buiten bereik van kinderen bewaren.
P103 Voor gebruik het etiket lezen.
P273 Vermijd vrijkomen in het milieu.
P391 Verzamel gemorst materiaal.
P501 Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving. Speciale regels voor aanvullende etiketteringselementen voor bepaalde mengsels.
EUH208 Bevat chrysanthemum cinerariaefolium, extract van open en volwassen bloemen van tanacetum cinerariifolium verkregen met superkritische kooldioxide (omgezet van pyrethrines en pyrethroÔden en chrysanthemum cinerariaefolium, ext.). Kan allergische reacties veroorzaken.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beaphar Veto Plus Spot-on" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.