Uw winkelmandje:

0 Artikel | 0.00 €

« terug    |   Schecker.nl » Hondenvoer » Voeren » Natvoer - blikvoer
Met de voerbezorgservice 5% voordeliger!
5.0 Sterren
5.0 1

Rundvlees pur

Afbeelding grootte Prijs Aantal  
vanaf € 2,74   
maat kiezen

incl. btw & excl. verzendkosten

Natvoer - ook voor gevoelige honden

  • glutenvrij
  • granenvrij
  • geschikt voor BARF-menu's


Uitgezochte stukken 100% rundvlees van uitstekende kwaliteit. Van vers vlees en kostbaar orgaanvlees, zoals lever, long, maag etc.

Een echt, puur kwaliteitsartikel!
Vrij van goedkope vulstoffen zoals soja etc., vrij van houdbaarheidsverlengende kleur-, conserverings- en andere stoffen. Gewoon alleen vlees. Het bijzondere van onze PUR-producten is de selectieve compositie van de vleessoorten in een blik. De vleessoorten van een diersoort, zoals spiervlees, hart en mineraalrijke lever, worden zo samengesteld, dat het resultaat niet alleen een gewoon hoofdvoer, maar een echt volledig krachtvoer is. Dus blikvoer samengesteld uit slechts één diersoort, dat toch alles bevat, wat een hondenlijf voor een duurzame, gezonde voeding en optimale fitness nodig heeft!

PUR is geschikt voor BARF-menu's*, als testdieet bij voedselallergiëen of gewoon voor het gericht voeren van gevoelige honden(-rassen). Ook geschikt om te mixen met bijv. onze glutenvrije DOGREFORM Sensi-Mix (zie www.schecker.nl), onze pure groente blikjes of een van onze vele andere groente- of muesli-componenten.

*Biologisch adequaat rauw voer