Zachte strips, set van 4

Artikelnummer: 0590126-355


10,20 incl. btw en excl. verzendkosten

(25,5 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 9,89

Een set van 4 verschillende, fijne, zachte vleesstrips (lam, kip, zalm, eend), afzonderlijk verpakt. De ideale beloning van bijna 90% vlees resp. vis met iets glutenvrije aardappel en erwt, en zonder toegevoegde suiker. Het toppunt van variatie. Uit onze test is gebleken dat deze bijzonder lekkere reepjes ook voor kieskeurige honden een echte lekkernij zijn.
 
Grootte ca. 11x1 cm, slechts ca. 2-4 mm dik. (Gemakkelijk deelbaar!)

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Zachte strips, set van 4" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -
 
Samenstelling:

lamsvlees 91% (uitsluitend lam), kippenvlees 91% (uitsluitend kip), eendenvlees 91% (uitsluitend eend), rundvlees 91% (uitsluitend rund), aardappelzetmeel, erwtenproteïne, glycerine, sorbitol
 
Analytische bestanddelen:
Lam: 25,9% proteïne, 8,8% vetgehalte, 4,1% anorganisch materiaal, 0,8% ruwe vezels, 26,6% vocht
Kip: 39% proteïne, 1% vetgehalte, 4,1% anorganisch materiaal, 0,4% ruwe vezels, 24,6% vocht
Eend: 36,9% proteïne, 4,1% vetgehalte, 4,9% anorganisch materiaal, 0,7% ruwe vezels, 28,3% vocht
Rund: 33,1% proteïne, 5,2% vetgehalte, 5,6% anorganisch materiaal, 0,8% ruwe vezels, 23,2 vocht
 
Voedingsadvies:

Als snack in kleine hoeveelheden naast de reguliere voeding geven. Zorg altijd voor vers drinkwater.