Voedingssupplement 'Weerstand'

Artikelnummer: 080370-365


14,76 incl. btw en excl. verzendkosten

(11,81 EUR / 100 gr)

Ter versterking van het lichaamseigen afweersysteem, in het bijzonder bij ziekte en na operaties. Ook preventief te gebruiken bij chronisch gevoelige honden en bij werkhonden. Tevens aan te bevelen als preventieve kuur bij gezonde honden.

Voedingsadvies per hond/dag:
als kuur gedurende 3 maanden door de dagelijkse voeding mengen. Na zes maanden de kuur herhalen. Tijdens en na ziekte en behandeling met antibiotica en verhoogde psychologisch of fysieke spanning mag het DOGREFORM voedingssupplement voor het afweersysteem als extra kuur gedurende 3 maanden toegediend worden. Droogvoer bevochtigen of het kruidenmengsel kort in heet water laten trekken; vervolgens door het voer mengen. Bij het gelijktijdig gebruiken van verschillende DOGREFORM nutriceutica dienen de mengsels om de dag, afwisselend van elkaar toegediend te worden of dienen de kuren na elkaar gegeven te worden. Niet gebruiken tijdens de dracht!

Voedingsadvies:
Honden tot 10 kg: 2,5 g (½ theelepeltje)
Honden tot 25 kg: 5 g (1 theelepeltje)
Honden tot 50 kg: 10 g (2 theelepeltjes)
Honden vanaf 50 kg: 15 g (2½ theelepeltje)Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Voedingssupplement 'Weerstand'" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
natuurlijke substanties van botanische oorsprong (rozenbottels, frambozen, duindoorn, Echinacea).

Analytische bestanddelen %:
proteïne 8,4%, vetgehalte 2,6%, ruwe vezels 17,2%, anorganisch materiaal 5,6%.

Voedingsadvies per hond / dag:
2x per jaar als kuur van 3 maanden geven. Tussen de kuren zit een pauze van 6 maanden. Gedurende en na ziekte, na een antibioticabehandeling en bij verhoogde lichamelijke of psychische belasting (stress) kan het DOGREFORM voedingssupplement 'Abwehrkraft' 3 maanden als extra kuur bijgevoerd worden. Droogvoer vochtig maken of het kruidenmengsel kort in heet water laten trekken en vervolgens door het voer roeren. Bij gelijktijdig gebruik van meerdere DOGREFORM Nutrizeuka-producten moet men de mengsels per dag afwisselen of de kuren na elkaar gebruiken. Niet gebruiken bij drachtige honden!

Gewicht van de
hond in kg
Aantal theelepels/dag
tot 10 kg
2,5g ( ½ theelepel )
tot 25 kg
5 g ( 1 theelepel )
tot 50 kg
10 g ( 2 theelepels )
> 50 kg
15 g ( 2½ theelepels )
Fabrikantnummer: DE-NW 100590