Voedingssupplement 'Ademhaling'

Artikelnummer: 080371-365


13,62*     Je bespaart 31 %
9,33 incl. btw en excl. verzendkosten

(74,64 EUR / 1 kg)

* onze voormalige verkoopprijs

Ter ondersteuning bij luchtwegaandoeningen zoals bijv. bronchitis. Bevrijdt de bronchiën van slijm en vergemakkelijkt het ophoesten. De gemakkelijkere ademhaling verhoogt de vitaliteit en de prestatiebereidheid van de hond.

Voedingsadvies per dier/dag:
als kuur gedurende 2 maanden door de dagelijkse voeding mengen. Na zes maanden de kuur herhalen. Droogvoer bevochtigen of het kruidenmengsel kort in heet water laten trekken; vervolgens door het voer mengen. Bij chronische problemen kan DOGREFORM voedingssupplement voor de luchtwegen levenslang bijgevoerd worden. Bij het gelijktijdig gebruiken van verschillende DOGREFORM nutriceutica dienen de mengsels om de dag, afwisselend van elkaar toegediend te worden of dienen de kuren na elkaar gegeven te worden. Niet gebruiken tijdens de dracht!

Voedingsadvies:
Honden tot 10 kg: 2,5 g (½ theelepeltje)
Honden tot 25 kg: 5 g (1 theelepeltje)
Honden tot 50 kg: 10 g (2 theelepeltje)
Honden vanaf 50 kg: 15 g (2½ theelepeltje)


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Voedingssupplement 'Ademhaling'" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
natuurlijke substanties van botanische oorsprong (anijs, ginkgo, tijm, zoethoutwortel, viooltje, eucalyptus, heemstwortel).

Analytische bestanddelen:
ruwe vezels 15,8%, proteïne 14,4%, anorganisch materiaal 12,0%, vetgehalte 10,4%.

Voedingsadvies per dier/dag:
Kuur van 2 maanden. Om door het voer mengen. Na een pauze van 6 maanden de kuur herhalen. Droogvoer vochtig maken of het kruidenmengsel kort in heet water laten trekken en vervolgens door het voer roeren. Bij chronische problemen van de luchtwegen kan het DOGREFORM voedingssupplement 'Atemwege' levenslang bijgevoerd worden. Bij gelijktijdig gebruik van meerdere DOGREFORM Nutrizeuka-producten moet men de mengsels per dag afwisselen of de kuren na elkaar gebruiken. Niet gebruiken bij drachtige honden!

Gewicht van de
hond in kg
Aantal theelepels/dag
tot 10 kg
2,5g ( ½ theelepel )
tot 25 kg
5 g ( 1 theelepel )
tot 50 kg
10 g ( 2 theelepels )
> 50 kg
15 g ( 2½ theelepels )
Fabrikantnummer: DE-NW 100590