Teken- en vlooienband met langdurige werking

Artikelnummer: 080071-643

3 Review(s)


11,99 incl. btw en excl. verzendkosten  • Werkt op een veilige manier tegen teken en vlooien
  • Met tot 8 maanden langdurige bescherming
  • Geurloos
  • Waterdicht (bijv. regen)
  • Met gratis zoekservice
     

Teken- en vlooienbanden van Beaphar zijn tot 8 maanden effectief tegen vlooien en teken. Het reukloze, goed te verdragen actieve ingrediënt wordt continu afgegeven door de band en wordt met het huidvet over het hele lichaam van de hond verdeeld. Met behulp van het SOS-identificatienummer van de Beaphar SOS-zoekservice, dat in de band is gestempeld, worden weggelopen honden snel teruggebracht naar hun eigenaars. De band dient permanent gedragen te worden. Mocht het aantal teken/vlooien ernstig toenemen in de omgeving dan kan een voortijdige wissel van de band nodig zijn.
 
Halsomtrek tot 60 cm (gewoon het overtollige stuk band afsnijden)
 
 
Let op: de halsband moet worden verwijderd voor het zwemmen, omdat het actieve ingrediënt giftig is voor vissen en andere organismen die in water leven.
Werkzaam bestanddeel: tetrachlorvinphos.
Toepassingen: ter bestrijding van teken en vlooien.
 
 
Waarschuwing:
Houd dieren met een teken- en vlooienband uit de buurt van kleine kinderen en zuigelingen. De teken- en vlooienband voor honden is bedoeld voor uitwendig gebruik en mag niet worden ingenomen door dieren of mensen. Handen wassen na gebruik.
 
Lees de bijsluiter en vraag de dierenarts of apotheker naar risico's en bijwerkingen.
 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Teken- en vlooienband met langdurige werking" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.