Systeem-hondenriem VARIO, Combo aanbieding 1

Artikelnummer: 0840081


36,95*     Je bespaart 19 %
29,99 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Met deze"Combo aanbieding 1" tot spotprijs krijgt je:

 • handdeel met greep (Lengte 60 cm / zwart)
 • middendel (Lengte 85 cm / marine)
 • frontdeel met scharen karabijn (Lengte 30 cm / zilvergrijs)


De naar wens te combineren, flexibele hondenriemsysteem. Op elk moment aan te passen en uit te breiden.

Een hondenriem die mee kan groeien met uw behoeften. De ene keer alleen even uitlaten, de ander keer een flinke tocht maken? Vandaag in het bos, morgen een bezoekje aan de stad? Waarom voor elk gebruiksdoel een aparte lijn aanschaffen, als u een unieke lijnenset helemaal naar uw behoeften van het moment, snel en naar wens voor u en uw hond kunt aanpassen! Schecker VARIO - de blikvanger op straat en bij de uitlaatplek.

 • Combineer naar keuze 1 handdeel + 1 of meerdere middendelen + 1 frontdeel
 • Sleeplijn-middendeel aanwezig!
 • Alternatief: moxon/retriever-lijn met comfort-halslus voorzien van anti-trektuigje. Met verschillende handdelen te combineren.
 • Greep + front = korthouder
 • Te combineren met veel verschillende riemen!
 • Gemakkelijk samen te voegen - heel praktisch! (*)
 • Wateropname: 0% (geen gewichtstoename bij vocht)
 • Lichtbestendigheid: goed (verbleekt niet)
 • Wasbaar op 30 °C (waszak gebruiken)

Materiaal: zeer stevig polypropyleen-multifil

Opmerking: Onze Vario-systeeem find je hier: https://www.schecker.nl/hondenriem-systeemZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Systeem-hondenriem VARIO, Combo aanbieding 1" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.