SuperChew® kip + 20% GRATIS

Artikelnummer: 0590223-353


7,92 incl. btw en excl. verzendkosten

(3,17 EUR / 100 gr)
Prijs met de voerbezorgservice: 7,68

Harde plakjes buffelhuid met een dikke laag vleescrème

  • geen vleesmix
  • glutenvrij
  • met mosselpoeder en kurkuma

Innovatieve gecombineerde hondensnacks om op te kauwen en te knabbelen. HenArt® SuperChew® hondensnacks bestaan uit een harde, taaie buffelhuidlaag die echt dik bestreken is met een goed gedroogde vleescrème (elk van slechts één enkele diersoort, geen vleesmix!). Waardevolle additieven als mosselpoeder en kurkuma maken van deze lekkere knabbelsnack bovendien een nuttige aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond.

Grootte ca.: 12 x 7 x 1 cm
Inhalt: 250 gr. + 50 gr. GRATISZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "SuperChew® kip + 20% GRATIS" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:

89% vlees en dierlijke bijproducten (67% kip, 22% buffelhuid), glycerine, maïszetmeel, sorbitol, 0,3% mineralen, 0,17% glucosamine, 0,1% kurkuma, 0,1% groenlipmossel

Analytische bestanddelen:
39% proteïne, 18,5% vetgehalte, 18,9% anorganisch materiaal, 0,9% ruwe vezels, 7,5% vocht

Technologische toegevoegde stoffen:
met conserveringsmiddel, met antioxidant

Voedingsadvies:
als tussendoortje en als onderdeel van een evenwichtige voeding in kleine hoeveelheden naast de reguliere voeding geven. Laat uw hond nooit zonder toezicht bij het eten. Zorg altijd voor vers drinkwater. Niet geschikt voor pups jonger dan 4 maanden. Vanwege de grootte van de stukken minder geschikt voor de kleinste tot kleine rassen.