SOS hondenspeeltje reddingsboei M

Artikelnummer: 0760362


vanaf 4,59 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

SOS hondenspeeltjes

Hoogwaardige, duurzame speeltjes van grondstoffen afkomstig van ooit achteloos weggegooide plastic flessen. Afval bestaande uit waardevolle grondstoffen wordt hier opnieuw gebruikt, in plaats van dat het in onze zeeŽn belandt of tot microplastic uiteen valt en het milieu belast. Gezuiverd, omgesmolten en tot garen gesponnen wordt dit afval verwerkt tot leuke hondenartikelen. Steun deze nieuwe beweging ter verbetering van het milieu!

Zacht hondenspeelgoed in maritiem design. Vervaardigd van voormalige, gerecyclede pet-flessen (RPET) die hiermee een 'tweede leven' krijgen. Van zachte RPET-pluche en RPET-polyesterstof met een hygiŽnische RPET-polyesterwattenvulling en een geborduurd opschrift van RPET-garen. Met een natuurlijk sisaltouw. In L-maat ook heel gewild als behaaglijk hoofdkussen voor honden.

In 3 maten te bestellen:

  • SOS hondenspeeltje reddingsboei M, grootte ca. 16 x 3cm
  • SOS hondenspeeltje reddingsboei L, grootte ca. 20 x 4cm
  • SOS hondenspeeltje reddingsboei XL, grootte ca. 23 x 8cm

Belangrijk: bij dit artikel gaat het niet om een functionele reddingsboei met drijfvermogen, maar om decoratief hondenspeelgoed!

Belangrijk: houd toezicht op uw huisdier tijdens het spelen! Vervang beschadigde speeltjes a.u.b. onmiddellijk, anders kan verwonding van het dier nooit geheel worden uitgesloten.
 SOS - Safe our seas
Huisdieraccessoires van gerecycled plastic (RPET) als bijdrage aan het schoon houden van onze zeeŽn
 
Kunststof afval is een serieus probleem geworden, voor ons, voor de dieren en voor het gehele milieu. Een groot deel wordt vandaag nog altijd niet gerecycled, deels omdat de mogelijkheden ontbreken, deels omdat de grote hoeveelheid materiaal het gecompliceerd maakt, maar vaak en in grote delen van de wereld ook gewoon vanwege het gemak. Wegwerpverpakkingen belanden in de natuur en een groot deel wordt vroeger of later weggespoeld en komt vervolgens in zee terecht. Daar vormen zich gigantische kunststof afval-'eilanden', en dit is enkel het aan het wateroppervlak zichtbare deel. Zelfs ons kunststof afval kan op de meest uiteenlopende manieren uiteindelijk in de kunststofstromen van de Grote Oceaan terechtkomen, of aanspoelen aan kusten aan de andere kant van de wereld.

Met name in het Verre Oosten hebben recyclingbedrijven zich de laatste tijd gespecialiseerd in het recyclen van kunststof. Duizenden mensen voorzien in hun levensonderhoud met het verzamelen en scheiden van kunststof afval. Vooral aan de Aziatische kusten worden gigantische hoeveelheden ingezameld. Folies en pet-flessen lenen zich hier uitstekend voor, omdat het materiaal altijd hetzelfde en bekend is - ideale vereisten voor het gebruik van het gereinigde, versnipperde materiaal, zoals voormalige plastic flessen, pet-granulaat en vervolgens fijne draden. Van deze draden kunnen dan weer allerlei soorten RPET-producten
vervaardigd worden. Dus ook speeltjes en accessoires voor huisdieren zoals dit SOS-assortiment.
 
En overal waar deze producten gewild zijn en veel gekocht worden, wordt met deze vraag het verzamelen en recyclen van kunststof en
kunststof uit zee gestimuleerd. Met de aanschaf ervan draagt u zo bij aan het behoud van het milieu.
 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "SOS hondenspeeltje reddingsboei M" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.