SmoothieDog smoothies voor honden

Artikelnummer: 0590278


vanaf 4,50 incl. btw en excl. verzendkosten

(18,00 EUR / 1 l)
Prijs met de voerbezorgservice: 4,36

Vloeibare hondensnack, gemaakt van een heerlijke mix van de beste ingrediŰnten. Smoothies zijn de perfecte completering van de dagelijkse voeding. Veel belangrijke voedingsvezels, vitaminen en mineralen bevinden zich in fruit, groenten en kruiden. Smoothies zijn ideaal voor honden met een allergie, honden met een gevoelige maag en honden die te weinig drinken. SmoothieDog smoothies dragen zo bij aan een evenwichtige, compleet gezonde voeding en zorgen bovendien voor afwisseling in de dag van uw hond.

De smoothies kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Puur, als topping of als toevoeging aan droogvoer, BARF-voeding of blikvoer, heerlijk gemengd met yoghurt, als hondenijs of als toevoeging aan drinkwater: de toepassingsmogelijkheden voor deze glutenvrije, licht verteerbare hondensmoothies zijn enorm!

 • 100% levensmiddelenkwaliteit
 • Zonder kunstmatige additieven
 • Alleen met het beste spiervlees (monoprote´ne)
 • Granen- en glutenvrij
 • Er zit voor 100% alleen in wat erop staat
 • Zonder toegevoegde suiker
 • Voor alle honden die weinig drinken
 • Maakt drinkwater lekkerder
 • 100% natuurlijk

 

Verkrijgbaar in verschillende soorten:

 • SmoothieDog 6-er MIX (6x 250 ml) = (je 1x kip, lam, rund, drinkpauze (eend), SmoothieDog moestuin (vegetarisch), SmoothieDog IMMUNIO (fruit, groentem, rund)
 • SmoothieDog kip , (1x 250 ml of 6x 250 ml)
 • SmoothieDog SENSITIVO (paard), (1x 250 ml of 6x 250 ml)
 • SmoothieDog drinkpauze (eend), (1x 250 ml of 6x 250 ml)


Hondensmoothies leveren een gezonde bijdrage aan een evenwichtige voeding van uw hond en verrijken het leven van de hond door de vele toepassingsmogelijkheden.

Alle varianten worden in een klein familiebedrijf geproduceerd. De consument profiteert van maximale transparantie en verantwoordelijk handelen gedurende het hele proces. Te beginnen met persoonlijk contact met de vleesproducent en de boeren die de groente verbouwen tot aan de transparantie over de productsamenstelling. Hier zit in elke fles alleen wat er ook op staat!

Genieten met een schoon geweten:  SmoothieDog smoothies voor honden worden gemaakt van het beste spiervlees, verse groenten, vitaminerijk fruit en aromatische kruiden. In vergelijking met andere in de handel verkrijgbare snacks worden geen onnatuurlijke geurstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, emulgatoren, bindmiddelen of kunstmatige mineralen toegevoegd.SmoothieDog is de snack voor honden zonder suiker, granen, gluten, vulmiddel en bijproducten. Onze hondensmoothies zijn caloriearm en licht verteerbaar.
Alle gebruikte grondstoffen in de hondensmoothie zijn van 100% levensmiddelenkwaliteit.

Alle dierlijke ingrediŰnten in de SmoothieDogs bestaan uit zuiver spiervlees van 100% levensmiddelenkwaliteit.

Dierlijke bijproducten, afval en K3-vlees worden niet gebruikt! Bovendien: slechts 1 soort vlees per fles (monoprote´ne), geen vleesmengsels.
 


SmoothieDog smoothies voor honden zijn bijzonder veelzijdig

 • Topping voor voer
  Het is afgelopen met elke dag hetzelfde voer voor uw hond. SmoothieDog smoothies zijn een heerlijke topping voor elk soort voeding: droogvoer, natvoer of B.A.R.F.. Alle smoothies ruiken heerlijk en voorzien de hond van mineralen en vitamines.
 • Als toevoeging aan drinkwater in de hondenbak
  Veel honden drinken te weinig. Met de smoothies van SmoothieDog kunt u de vochtinname van uw hond bevorderen. Doe hiervoor een beetje SmoothieDog in de drinkbak en verdun het met water. De hond zal in elk geval de bak direct leeg drinken en krijgt zo veel vocht binnen. Smoothies voor honden: een garantie voor hydratatie. Niet alleen in de zomer, maar ook na wandelingen, na de training, bij wedstrijden, tijdens een ziekte, na operaties, bij het geven van droogvoer en als gevolg van warme verwarmingslucht. Bij veel hondenziekten is een verhoogde vochtinname zeer belangrijk, bijvoorbeeld bij nierfalen om de nieren te spoelen en te ontlasten.
 • Bezigheid
  SmoothieDog is de hondensnack met bezigheidstherapie. Voorbeeld: leg de hondensmoothie op een voermat en het lange, zinvolle genieten begint. Likken kalmeert honden, de tong wordt gereinigd en de activiteit zorgt voor een evenwichtige geest. Wie dit proces nog wil verlengen, kan de smoothie op de voermat invriezen. Puur of met yoghurt, SmoothieDog kan ook worden ingevroren in een KONG en de hond wordt lang bezig gehouden tijdens het likken.
 • Hondentraining
  SmoothieDog is een heerlijk ruikende en licht verteerbare trainingssnack. Verpakt in een lik-roller (bijv. Doggyroller) is SmoothieDog perfect voor onderweg. In vergelijking met veel conventionele snacks liggen alle smoothies niet zwaar op de maag en bieden ze optimale voeding en hydratatie. 
 • Voor zelfgebakken hondenkoekjes
  SmoothieDog is ideaal voor het bakken van hondenkoekjes. Meng de inhoud van de fles met 2 eieren en ca. 250-400g aardappelmeel en bak op een bakmat op 180 graden gedurende 20 minuten - KLAAR! Er zijn bijna eindeloos veel variaties mogelijk, bijvoorbeeld met havervlokken, noten of yoghurt.
 • Voor hondenijs
  SmoothieDog als coole afkoeling voor honden. IJsliefhebbers opgelet: honden vinden SmoothieDog ook bevroren als ijs geweldig. Giet de hondensmoothie in een standaard ijsvorm, vries het in en klaar is Kees. SmoothieDog, het hondenijs zonder kunstmatige additieven! Mengen met yoghurt is hier ook mogelijk.
 • Onderweg
  Altijd op stap met uw hond? SmoothieDog is perfect voor onderweg, in de auto, op reis, tijdens wandelingen, bij wedstrijden, op het strand, in de stad of in de bergen. Altijd handig om bij u te hebben voor een gemakkelijk te verteren snack die verfrissing biedt en hydrateert.
 • Voor hulpbehoevende honden
  Uw hond heeft extra zorg nodig, na een operatie, tijdens een ziekte, bij chronische aandoeningen of door hoge leeftijd. SmoothieDog helpt als vloeibare vleesvoeding bij het toedienen van medicijnen of als eetlustopwekkende toevoer van vocht en voedingsstoffen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "SmoothieDog smoothies voor honden" is nog geen foto geŘpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

SmoothieDog kip

Samenstelling:
55,6% vleesbouillon van kippenvlees en water, 26,1% kip, 5,2% pompoen, 5,2% pastinaak, 5,2% wortel, 1,6% peer, 1,6% lijnzaad, 0,2% kurkuma, 0,1% paardenbloem, 0,1% tijm, 0,1% oregano

Analytische bestanddelen:
4,1% prote´ne, 2,6% vetgehalte, 0,4% anorganisch materiaal, 0,3% ruwe vezels, 92,5% vochtSmoothieDog SENSITIVO (paard)

Samenstelling:
58% vleesbouillon van paardenvlees en water, 21% paardenvlees, 14% pastinaak, 7% courgette

Analytische bestanddelen:
5,1% prote´ne, 3,1% vetgehalte, 0,5% anorganisch materiaal, 0,2% ruwe vezels, 88,1% vocht

 

SmoothieDog drinkpauze (eend)

Samenstelling:
55,6% vleesbouillon, 23% eend, 6,3% courgette,  6,3% pompoen, 6,3% wortel, 1,3% peer, 0,66% frambozen, o,6% lijnzaad, 0,1% tijm

Analytische bestanddelen:
4,2% prote´ne, 2,6% vetgehalte, 0,5% anorganisch materiaal, 0,5% ruwe vezels, 90,3% vocht.
 


SmoothieDog lam

Samenstelling:
55,6% vleesbouillon van lamsvlees en water, 26,1% lamsvlees, 5,2% courgette,  5,2% wortel, 5,2% aardappel, 1,6% appel, 0,6% chiazaad, 0,2% spirulina, 0,1% paardenbloem, 0,1% basilicum, 0,1% peterselie.

Analytische bestanddelen: :
3,4% prote´ne, 4,5% vetgehalte, 0,3% anorganisch materiaal, 0,4% ruwe vezels, 91,2% vocht.

 

SmoothieDog rund

Samenstelling:
55,6% vleesbouillon van rundvlees en water, 26,1% rundvlees, 5,2% rode biet, 5,2% wortel, 1,6% bessen, 0,6% quinoa, 0,2% rozenbottel, 0,1% citroenmelisse, 0,1% oregano

Analytische bestanddelen:
4,4% prote´ne, 2% vetgehalte, 0,4% anorganisch materiaal, 0,2% ruwe vezels, 92% vocht.

 

SmoothieDog moestuin

Samenstelling:
55,9% water, 12,6% wortel, 10,1% pompoen, 10,1% rode biet, 10,1% wortelpeterselie, 0,7% lijnzaad, 0,2% rozenbottel, 0,1% kurkuma, 0,1% tijm, 0,1% paardenbloem.

Analytische bestanddelen:
0,8% prote´ne, 0,9% vetgehalte, 0,4% anorganisch materiaal, 0,8% ruwe vezels, 91,1% vocht.

 

SmoothieDog IMMUNIO

Samenstelling:
61,9% vleesbouillon, 23,1% rundvlees, 6,7% aardappel, 5,7% rode biet, 1% appel, 1% frambozen, 0,2% gedroogde kokos, 0,2% hertshooi, 0,1% rozenbottel, 0,1% kurkuma.

Analytische bestanddelen:
5,5% prote´ne, 0,8% vetgehalte, 0,4% anorganisch materiaal, 0,2% ruwe vezels, 90,8% vocht.

Voedingsadvies:
Te gebruiken als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Zo nodig toevoegen aan de totale hoeveelheid voer. Na openen gekoeld tot 3 dagen houdbaar.

 

SmoothieDog hondensmoothie kersteditie "kalkoen"

De soort voor liefhebbers van gevogelte! Deze kleurrijke fles bevat alleen heerlijk kalkoenspiervlees, knapperige wortelen, hartige pompoen, pastinaak en fruitige appels. 'Superfood' amarant en aromatische tijm maken de smoothie helemaal af.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
vleesbouillon van water en hertenvlees (59,2%), edelhert (18,8%), pastinaak (10%), rode biet (10%), quinoa (1,3%), bramen (0,6%), rozenbottel (0,1%).

Analytische bestanddelen:
prote´ne: 3,9%,  vetgehalte: 1,2%, anorganisch materiaal: 0,3%, ruwe vezels: 0,5%, vocht: 91,9%.

Voedingsadvies:
naast de reguliere voeding geven. Als toevoeging van het hoofdvoer of het drinkwater.SmoothieDog hondensmoothie kersteditie "wild"

De delicatesse voor elke hond. Het maakt niet uit welk type hond, welke leeftijd, welk ras: ze houden allemaal van wild. Het bijzonder smakelijke vlees wordt aangevuld met zoete bramen, pastinaak, rode biet, quinoa en rozenbottels als 'superfood' en vitamineleverancier.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
vleesbouillon van water en kalkoen (59,9%), kalkoen (18,8%), wortel (6,2%), pompoen (6,2%), pastinaak (6,2%), appel (1,3%), amarant (1,3%), tijm (0,1%)

Analytische bestanddelen:
prote´ne: 4,1%, vetgehalte: 1,9%, anorganisch materiaal: 0,3%, ruwe vezels: 0,5%, vocht: 91,6%.

Voedingsadvies:
Naast de reguliere voeding geven. Als toevoeging van het hoofdvoer of het drinkwater.