SET: Doggy-Pool, 160 cm + Watersproeier Coolpets

Artikelnummer: 976066


114,90*     Je bespaart 48 %
59,75 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Set bestaat uit:

Doggy-Pool:

Eindelijk een zwembad voor honden. Met deze grote verrassing, geeft uuw hond op warme dagen een heerlijke afkoeling! Onze doggy-pool is gemaakt van´bijzonder stevig nylon, bestand tegen hondennagels, en wordt zonder opblazen opgebouwd. Verstevigingen in de rand zorgen ervoor dat de doggy-pool, zelfs bij de wildste sprong, blijft staan.

De doggy-pool wordt opgevouwen geleverd en kan op dezelfde manier ruimtebesparend weer opgeborgen worden. Dit plezier voor de zomerse dagen zou elke hond eigenlijk moeten hebben!
Kleur: lichtblauw/donkerblauw
Maat: Ø 160 x 30 cm


Watersproeier `Coolpets´

Om niet oververhit te raken, hebben honden in de zomer veel afkoeling nodig. Daarbij helpt deze sprinkler-bloem! De sproeier wordt in de tuin in de bodem gestoken en aan een waterslang aangesloten. De bloem gaat nu uitbundig bewegen en sproeit fris, koel water om zich heen (reikwijdte met de kraan aan te passen).

Deze sproeier is de juiste keuze voor uw hond - hij zal wild rollen, naar de waterstralen happen en zich heerlijk laten verfrissen. Nu kan de volgende hittegolf gerust komen. Voor gangbare waterslang-klikverbinders.
Grootte: ca. 105 cm

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "SET: Doggy-Pool, 160 cm + Watersproeier "Coolpets"" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.