SensiPur aardappel & zalm - koudgeperst -

Artikelnummer: 060200

1 Review(s)


vanaf 10,20 incl. btw en excl. verzendkosten

(6,8 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 9,69

droogvoer voor volwassen honden

 • koudgeperst 
 • single-proteÔne
 • glutenvrij - zonder potentiŽle allergieopwekkers zoals tarwe, soja, rijst of bloedmeel
 • hypo-allergeen
 • alleen met zalm (vis als enige dierlijke proteÔnebron. Geen vlees.)

SensiPur is een optimaal compleet voer voor volwassen honden. Dit droogvoer is ontwikkeld omdat steeds meer honden geen conventioneel voer verdragen, allergisch zijn of een gevoelige maag/darmen hebben. Voedselintoleranties komen vaak niet onmiddellijk voor als de hond nog jong is, maar juist als ze volwassen zijn.

SensiPur is hypoallergeen. Door vroegtijdig SensiPur te voeren, is het dus mogelijk om het optreden van intoleranties te voorkomen. Dit is aan te raden voor zowel gevoelige honden als voor gevoelige rassen.

SensiPur wordt niet geŽxtrudeerd (= onder hoge druk sterk verhit en door fijne gaatjes geperst), maar 'koudgeperst'. Daardoor blijven bij dit zelden gebruikte, tijdrovende productieprocedť veel gevoelige werkzame stoffen zoals natuurlijke vitaminen, vetzuren en luxueuze secundaire plantenextracten intact, die anders worden vernietigd in het conventionele productieproces van brokken (extruderen).

 • Geen kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers
 • Zonder verzurende fruitingrediŽnten (ananas), die het darmkanaal irriteren en belasten.
 • Vrij van bijproduct-ingrediŽnten zoals beendermeel, veren, bloed, etc.
 • Optimale Ca/P-verhouding zorgt voor een sterke botstructuur.
 • Met vitaliserende gist om de spijsvertering te bevorderen.
 • Bevat havermout. Haver is rijk aan vezels en heeft dus een darmreinigende werking. Haver beschermt ook het maagdarmkanaal en heeft vele andere voordelen.
 • Met zalmolie voor een gezonde, glanzende vacht
 • Met johannesbroodpitmeel (carobe). Johannesbrood is rijk aan vezels en secundaire plantaardige stoffen. De ingrediŽnten van Johannesbrood hebben een gunstig effect op de darmregulatie en de opname van darmgifstoffen.
 • Veilig voor maag en darmen omdat de geperste SensiPur-brokken in de maag niet zo opzwellen als geŽxtrudeerde brokken.

Grootte: ō ca. 2 x 1,5 cm, dikte ca. 0,6 cmZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "SensiPur aardappel & zalm - koudgeperst -" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor honden -

Samenstelling:
Aardappelvlokken (28%), zalmmeel (24%), havervlokken, bietenvezels, johannesbroodpitmeel, gist, zalmolie, talg, mineralen.

Analytische bestanddelen %:
ProteÔne 23,26%, vetgehalte 10%, ruwe vezels 3,79%, anorganische stoffen 7,17%, calcium 1,15%, fosfor 0,99%, natrium 0,21%, energiewaarde 3.400kJ/kg.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen / kg:
Vitamine A 15.000 I.E., vitamine D3 2.025 I.E., vitamine E 55,05 mg, koper als koper-II-sulfaat-pentahydraat 6,9 mg.

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Hoeveelheid voer in g / dag
5 kg
80 - 100 g
10 kg
120 - 160 g
20 kg
200 - 250 g
30 kg
250 - 350 g
50 kg
390 - 500 g


Deze tabel geldt als richtlijn. De hoeveelheid voer kan al naargelang ras, leeftijd, grootte, activiteit en omgeving afwijken.
Zorg altijd voor vers drinkwater.