Schecko Fit pensstangen

Artikelnummer: 057076


vanaf 3,36 incl. btw en excl. verzendkosten

(1,68 EUR / 100 gr)

Deze lekkere kauwstaven met veel hartige pens zijn een kauwplezier van uitzonderlijke klasse. Ze zijn soft-zacht en laten zich als beloningssnoepjes ook in kleine stukken breken. Hiermee zijn ze de ideale beloning voor brave viervoeters, die graag kauwen!

Lengte: ca. 12 cm

PENS - proteïnerijk en onovertroffen in smaak
Als honden konden kiezen, zouden ze alleen pens eten! Helaas kunnen honden niet beslissen wat goed en gezond voor ze is, dat is de taak van de baas. Maar puur door de smaak schijnt voor bijna alle honden pens de favoriete snack te zijn. In elk geval is de inhoudrijke, proteïnerijke pens een niet te onderschatten leverancier van mineralen en bouwstenen, die de gezondheid van de hond bevorderen, net als de tevredenheid!


Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecko Fit pensstangen" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

-´Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (ten minste 25% pens), granen, plantaardige bijproducten, mineralen

Analytische bestanddelen %:
proteïne 29%, vetgehalte 8%, ruwe vezels 0,5%, anorganisch materiaal 4,5%, vocht 20%

Technologische toegevoegde stoffen:
met conserveringsstof

Sensorische toevoegingsmiddelen:
met kleurstof

Voedingsadvies:
Als snack of beloning geven naast de reguliere maaltijden. Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan.