Schecko fit paté met gevogelte en noedels

Artikelnummer: 057433


vanaf 1,24 incl. btw en excl. verzendkosten

(3,1 EUR / 1 kg)

Romige paté met heerlijke ingredĎenten zoals gevogelte en noedels. Een gezonde en zeer lekkere volwaardige maaltijd, waar alles in zit wat een hond nodig heeft.

Deze nieuwe producten van het merk Schecko fit zijn van een zeer goede en solide kwaliteit. Schecko fit blikvoer is voor alle gezonde honden een goede keus (niet allergisch of gevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen, enz.) Dit blikvoer is ontwikkeld en geproduceerd tot een hoogwaardige gezonde maaltijd voor de hond. Natuurlijk worden voor deze maaltijden alleen de beste ingredĎenten gebruikt. Dit wordt gecontroleerd door de wetenschappers en de dierenartsen die de recepten ook ontwikkeld hebben. Daarom de solide kwaliteit van Schecko fit!

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecko fit paté met gevogelte en noedels" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (10% gevogelte), graan (5% noedels), mineralen.

Analytische bestanddelen:
9% proteine, 6% vetgehalte, 0,4% ruwe vezels, 3,2% anorganisch materiaal, 80% vocht

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen/kg.:
Vit. A (E672) 2.500 IE, vit. D3 (E 671) 250IE, vit. E 25 mg., biotine D(+)-biotine 25 µg.

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Aantal blikken / dag
5 kg
1
15 kg
2
20 kg
3


Deze gegevens zijn richtlijnen. De individuele behoefte kan sterk afwijken, o.a. door het karakter, het temperament en het ras van de hond. Zorg altijd voor vers drinkwater.