Schecker power-inzet voor de doggy-pool

Artikelnummer: 976065-562


26,95 incl. btw en excl. verzendkostenSchecker power-inzet voor de doggy-pool
- voor de Schecker doggy-pool Ø 120 cm

Schecker gebruikt voor het hondenzwembad al een zeer sterke, robuuste materiaalkwaliteit. Toch lukt het sommige honden om ondanks dit hoogwaardige materiaal de bodemfolie te beschadigen met hun zeer scherpe nagels of door krachtig te graven. Voor dit probleem is er nu een oplossing!

Om ook deze honden te laten genieten van afkoeling en zwemplezier heeft Schecker nu de power-inzet voor de doggy-pool aan het assortiment toegevoegd: deze inzet beschermt tegen graven en scherpe nagels en is geschikt voor een al bestaand (eventueel lekkend) 120 cm groot zwembad of als preventieve versteviging van een nieuwe doggy-pool van 120 cm Ø. Ook geschikt voor nagenoeg alle gebruikelijke hondenzwembaden van 120 cm met dezelfde constructie. (*)

De perfect passende inzet wordt heel eenvoudig en met een paar handgrepen ingebouwd. Gewoon in het zwembad leggen, de folierand om de rand van de bestaande doggy-pool slaan, ventiel sluiten en het zwembad met water vullen. De power-inzet van Schecker voor de doggy-pool zit perfect en hoeft niet verder gemonteerd/bevestigd te worden.

Bij gebruik als reparatie-inzet voor de doggy-pool met beschadigde bodemfolie is het volgende belangrijk: de zwembadrand moet structureel gaaf en onbeschadigd zijn, omdat deze de power-inzet de nodige steun van opzij geeft. (*) Bij eventuele onduidelijkheden en/of vragen kunt u ons een foto sturen. Wij adviseren u graag!


Tips en opmerkingen:

Plaats een hondenzwembad niet direct op een steenachtige ondergrond of scherpe randen. De ondergrond moet glad, recht en stevig zijn. Bescherm het zwembad tegen vorst, niet op- en afbouwen bij temperaturen onder 10 °C. Houd toezicht op uw hond bij het spelen in/bij het zwembad. Voorkom dat de hond in het materiaal bijt of constant resp. heel veel erin graaft. Wellicht is het gebruik van bijtbescherming in de vorm van een muilkorf en/of hondensokjes /hondenschoentjes een idee om de hond te laten wennen.


Let op
: om lang van uw zwembadartikel te kunnen genieten, dient u het bij niet-gebruik goed droog en schoongemaakt op kamertemperatuur op te bergen. Anders kan het materiaal broos worden en schade vertonen wanneer het opnieuw wordt gebruikt. Voor het schoonmaken adviseren wij een zachte borstel met eventueel een sopje. Spoel het zwembad direct daarna goed af, gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen!

Voeg nooit chloor toe aan het water, gebruik geen vijverreiniger, algenmiddelen of andere chemicaliën! Vul het artikel altijd alleen met kraanwater en ververs het water regelmatig. Scherpe hondennagels en krabbende honden kunnen zelfs de sterkste zwembadbodem beschadigen. We geven u hier graag handige tips voor.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker power-inzet voor de doggy-pool" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.