Schecker hondenmenu - kalfsvlees met hüttenkäse, appel en keukenkruiden

Artikelnummer: 0590074


vanaf 2,62 incl. btw en excl. verzendkosten

(6,39 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 2,49

Fijn kalfsvlees met verse wortelgroente, appel en hüttenkäse. Verfijnd met een snufje peterselie en Egyptische komijnolie. Een stevige, veelzijdige en gezonde maaltijd voor alle honden. Hondenmenu's van Schecker bieden uw hond alles wat hij nodig heeft voor een lang en gezond leven.

Het bijzonder hoge vleesgehalte vormt de basis voor een uitgebalanceerde voeding; dit hondenmenu van Schecker bevat alleen kalfsvlees. Het is vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers, en is daarom ook geschikt voor honden met een gevoelige maag.

  • Met komijnolie
  • Granenvrij
  • 85% vers kalfsvlees
  • Zonder aardappelen
  • Vervaardigd in Duitsland


Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker hondenmenu - kalfsvlees met hüttenkäse, appel en keukenkruiden" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
80% kalf (50% kalfsvlees, 20% kalfshart, 15% kalfslever, 15% kalfslong), 8% wortelen, 5% hüttenkäse, 5% appel, 1% peterselie, 1% komijnolie.

Analytische bestanddelen:
Proteïne 10,6%, vetgehalte 5,0%, anorganisch materiaal 1,0%, ruwe vezels 1,1%, vocht 79,2%, energiewaarde / 100 g 429,86 kJ
(In de analyses wordt rekening gehouden met de voor natuurproducten gebruikelijke afwijkingen.)

Voedingsadvies:

410 g blikjes
820 g blikjes
Gewicht van de hond
Blikken / dag
Blikken / dag
Gewicht van de hond
5 kg
½ - 1
½ - ¾
10 kg
10 kg
1 - 1 ½
¾ - 1
20 kg
20 kg
1 ½ - 2
1 ½ - 2
40 kg
30 kg
2 - 2 ½
2 ½ - 3
60 kg


Zorg ervoor dat het product bij het serveren op kamertemperatuur is. Zorg altijd voor vers drinkwater. Uiterste houdbaarheidsdatum en partijnummer zie onderkant verpakking. Deze hoeveelheden zijn richtlijnen. De individuele behoefte van de hond kan afwijken al naargelang beweeglijkheid, karakter en ras.