Schecker halsband van elandleer -rond-

Artikelnummer: 084147-1291


17,95 incl. btw en excl. verzendkosten(Welke maat heeft mijn hond?)

De eland komt voor in alle Scandinavische landen. In Finland echter is het bestand bijzonder groot door ecologisch bosbouw. Hun huid wordt gebruikt voor de vervaardiging van riemen en halsbanden.
Elandleer onderscheidt zich door een onovertroffen buigzaamheid en een aangename warmte. Het hoeft, in tegenstelling tot rund- en buffelleer, niet eerst te worden versoepeld door het dragen, maar is vanaf de eerste dag zacht en comfortabel, zelfs bij vriesweer! Bij de excellente artikelen van elandleer gaat het om 100% Fins, echt elandleer, geen leermengsel.
Kleur: bruin

  • Gegarandeerd 100% echt leer
  • Zonder goedkoop vul- of onderleer
  • Ligt goed in de hand, is warm en supersoft
  • Optimaal draagcomfort - niet alleen geschikt voor de hond

Tip: elandleer is van nature gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. Om deze bijzondere eigenschappen en de fluweelzachte look optimaal te houden, moet dit leer, net zoals alle andere leersoorten (bijv. leren schoenen), regelmatig met een geschikt bijenwas-onderhoudsmiddel voor leer behandeld worden. Elandleer mag, indien nodig, met een mild wolwasmiddel met de hand gereinigd worden. Voor honden die hard blijven trekken en ook voor bijzonder zware honden adviseren wij de massievere rundleren halsbanden en -lijnen in plaats van die van zacht elandleer.Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker halsband van elandleer -rond-" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.