360 Grad Picture
Schecker halsband van elandleer -plat-

Schecker halsband van elandleer -plat-

Artikelnummer: 084166


vanaf 22,95 incl. btw en excl. verzendkosten(Welke maat heeft mijn hond?)

De eland is thuis in het noorden van Europa. In Finland komt de eland echter door de ecologisch verantwoorde bosbouw bijzonder veel voor. Hun vel wordt vooral gebruikt voor de vervaardiging van lijnen en halsbanden.
Elandleer onderscheidt zich door zijn onovertroffen buigzaamheid en aangename warmte. Het moet, in tegenstelling tot rund- en buffelleer, niet eerst worden versoepeld door het dragen, maar is vanaf de eerste dag zacht en comfortabel, zelfs bij vriesweer! Bij onze excellente artikelen van elandleer gaat het om 100% Fins, echt elandleer, geen leermengsel.
Kleur: zwart

  • Gegarandeerd 100% echt noords leer
  • Bevat geen goedkoop opvul- of onderleer
  • Stevig, warm en supersoft
  • Optimaal draagcomfort - niet alleen voor de hond

Tips: elandleer is van nature gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. Om deze bijzondere eigenschappen en de fluweelzachte look optimaal te houden, moet dit leer, net zoals alle andere leersoorten (bijv. leren schoenen), regelmatig met een geschikt bijenwas-onderhoudsmiddel voor leer behandeld worden. Elandleer mag, indien nodig, met een mild wolwasmiddel met de hand gereinigd worden. Voor honden die hard blijven trekken en ook voor bijzonder zware honden adviseren wij de massievere rundleren halsbanden en -lijnen in plaats van het zachte elandleer.Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker halsband van elandleer -plat-" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.