Schecker Doggy-PowerPool

Artikelnummer: 976069-1527


119,95*     Je bespaart 25 %
89,95 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Schecker gebruikt voor het hondenzwembad al een zeer sterke, robuuste materiaalkwaliteit. Toch lukt het sommige honden om ondanks dit hoogwaardige materiaal de bodemfolie te beschadigen met hun zeer scherpe nagels of door krachtig te graven. Voor dit probleem is er nu een oplossing!

Om ook deze honden te laten genieten van afkoeling en zwemplezier heeft Schecker nu de Doggy-PowerPool aan het assortiment toegevoegd. Een hondenzwembad met een extra sterke, dubbele bodem voor een betere bescherming tegen scherpe hondennagels. Heerlijk afkoelen en veel zwemplezier voor honden van ieder ras en elke leeftijd. Met bodemversteviging voor bescherming tegen krassen, graven en nagels. Niets is onverwoestbaar, maar geen hondenzwembad is slijtvaster dan dit exemplaar!


Grootte : ca. 160 cm Ø, randhoogte ca. 30 cm


Tips en opmerkingen:
Plaats een hondenzwembad niet direct op een steenachtige ondergrond of scherpe randen. De ondergrond moet glad, recht en stevig zijn. Bescherm het zwembad tegen vorst, niet op- en afbouwen bij temperaturen onder 10 °C. Houd toezicht op uw hond bij het spelen in/bij het zwembad. Voorkom dat de hond in het materiaal bijt of constant resp. heel veel erin graaft. Wellicht is het gebruik van bijtbescherming in de vorm van een muilkorf en/of hondensokjes /hondenschoentjes een idee om de hond te laten wennen.Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Schecker Doggy-PowerPool" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.