Rukka® RUNNING BELT heupriem + lijn

Artikelnummer: 090054


39,90 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

Een vederlichte, nauwelijks waarneembare combinatie van hardlooplijn en riem. Ontworpen met als doel het grootst mogelijke comfort te bieden voor zowel hond als eigenaar. De verstelbare riem is opgevuld met neopreen. Het materiaal sluit comfortabel aan op de taille. Dankzij het speciale verstelmechanisme blijft de bevestigingshaak van de lijn altijd precies vooraan in het midden. Met bevestigingslussen aan de zijkant van de riem die kunnen worden gebruikt voor accessoires of voor de lijn als u wilt dat uw hond naast u loopt.

Het elastische gedeelte (expandergedeelte) van de lijn dempt plotselinge trekbewegingen van de hond. Deze schokbreker beschermt en zorgt voor extra comfort voor u en uw hond. De riem kan ook tijdelijk worden gebruikt als een normale lijn, bijvoorbeeld als u nog in de stad bent op weg naar wandel- of hardlooppaden. De handlus aan het onderste uiteinde van de lijn dient als korte geleider (voor controle) in situaties waarin uw hond veilig in de buurt moet worden gehouden.

Een allround, perfect doordachte riem-lijncombinatie, die door de fijnere structuur minder dik is en dus ook over een jas gedragen kan worden.


Aanvullende details:

  • Met neopreen buis om de karabijnhaak af te dekken tegen ratelende geluiden en als stoot-/valbescherming, extra comfort bij het wandelen en joggen.
  • Zowel de riem als de riem hebben een opvallend geborduurd logo en zitten vol reflecterende details.


Lengte: heupriem 85-110 cm, lijn 115 cm


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Rukka® RUNNING BELT heupriem + lijn" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.