RebelPetz dubbele lijn

Artikelnummer: 0840077


vanaf 35,95 incl. btw en excl. verzendkostenMet de Rebel Petz dubbele hondenriem heeft u de mogelijkheid twee honden tegelijkertijd uit te laten, zonder dat de lijnen in elkaar draaien, zonder dat u in iedere hand een lijn moet houden en zonder dat u verschillende richtingen uit getrokken wordt. De Rebel Petz dubbele hondenriem heeft een solide draaischarnier tussen handgreep en de beide lijnen die 360° draaibaar is. Deze draaischarnier zorgt ervoor dat de lijn automatisch draait, zodra de honden van positie wisselen.

De dubbele lijn is gemaakt van dubbel gevlochten, zwaar belastbaar nylon. De kern van het touw is van gevlochten polypropyleen, waardoor de hondenriem op water blijft drijven. Het handvat is voorzien van een zachte laag schuim dat zeer veel comfort en uitstekende controle biedt.

De dubbele hondenriem van Rebel Petz heeft een innovatief klemslot, dat kan worden gebruikt om de afstand tussen de twee honden aan te passen: de ene kant van de riem is langer dan de andere, of beide honden lopen precies naast elkaar, indien gewenst. In het geval van twee honden van verschillende grootte, kan het verschil in grootte ook worden gecompenseerd. De kleinere hond krijgt dan een beetje meer lijnlengte.

  • Een veilige en comfortabele oplossing als u met twee honden wilt wandelen of rennen
  • Superstevig roestvrijstalen scharnier met draaifunctie voor meer mobiliteit zonder lijnen die in de war raken.
  • Met gecoate, ergonomische handgreep voor goede grip, zonder dat de lijn in uw hand snijdt.
  • Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en duurzaam nylon.
  • Perfect voor hondenbezitters met meer dan één hond.


In 2 afmetingen:

  • S/M (140 cm x  8 mm): geschikt voor kleinere honden < 25 kg. (jack russell terriër, franse buldog, beagle, kleine labradoodle etc.)
  • M/L (140 cm x 12 mm): geschikt voor middelgrote en grote honden > 25 kg. (labrador, golden retriever, Duitse herdershond, boxer, berner sennenhond etc.) (let op: ook als alleen één van de beide honden zwaarder is dan 25 kg dient de M/L-lijn gekozen te worden.)

 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "RebelPetz dubbele lijn" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.