Paardenlong

Artikelnummer: 062012


vanaf 6,95 incl. btw en excl. verzendkosten

(2,78 EUR / 100 gr)

1kg
250g

Magere, gemakkelijk te kauwen stukken, die ook in stukjes gebroken kunnen worden, als u de hond slechts een kleine traktatie wilt geven. De ideale snack, ook voor kleine rassen, jonge honden en oudere honden met gebitsproblemen.

Voedingsadvies:
als snack of beloning geven naast de reguliere maaltijden. Er behoort altijd vers drinkwater klaar te staan.Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Paardenlong" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Enkelvoudige voeding voor honden-

Samenstelling:
100% paardenvlees (gedroogde paardenlong)

Analytische bestanddelen %:
proteïne 86%, vetgehalte 3,5%, anorganisch materiaal 2,5%,

Voedingsadvies:
Als snack of beloning geven naast de reguliere maaltijden. Zorg altijd voor vers drinkwater.