koelmatt voor honden - blauw -

Artikelnummer: 074836-435


17,95*     Je bespaart 16 %
14,99 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

  • Ter ondersteuning van de temperatuurregulatie van de hond
  • Verkoelende werking door koelgelvulling
  • Direct te gebruiken

Deze zelfkoelende koelmat van Schecker geeft uw hond aangename verkoeling wanneer het warm is.

De hoogwaardige, duurzame ligmat is een perfecte bescherming tegen oververhitting wanneer het erg warm is. De ideale honden-airco en een verkoelende plek voor in huis, in de tuin, tijdens de vakantie en in de auto. Een speciale koelgel (hydrogel) binnenin houdt de Schecker-ligmat heerlijk koel. De mat wordt door de druk van de hond die erop ligt geactiveerd. De mat houdt de temperatuur urenlang aangenaam 5-10 °C onder de omgevingstemperatuur. De Schecker-koelmat heeft een droog oppervlak, en is daardoor ook geschikt voor gevoelige ondergronden (vloerbedekking, parket).


Maataanduiding:

Maat L: 90 x 50 cm
Maat XL: 110 x 70 cm


* Bij de hond passende maat van de koelmat (voor optimale verfrissing en een langdurige koelfunctie).
Let op: de koelmat kan niet te groot worden gekozenZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel " koelmatt voor honden - blauw -" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.