Likmat

Artikelnummer: 0760495


vanaf 8,95 incl. btw en excl. verzendkostenDe opvolger van de bekende likmat. Leg gewoon wat hondenleverworst, yoghurt, smeerkaas of een andere lekkernij op de mat en laat de hond eraan likken. Een heerlijk tijdverdrijf waar uw trouwe viervoeter veel plezier aan zal beleven! Gemaakt van hygiënisch siliconenrubber, resistent, vaatwasmachinebestendig en duurzaam.

In 3 variaties:

  • Bot, 4 eckig 20 cm: de structuur maakt het gemakkelijker om vanuit de juiste positie te likken. Geschikt voor beginners, ook voor ongeduldige honden en honden die snel succes willen hebben.
  • Bot L, 4 eckig 30 cm: in grote uitvoering (zo groot als een A4tje hoog is). Dit maakt de mat geweldig voor wat meer natvoer. Of gebruik deze geweldige likmat voor grote tot zeer grote honden om geknoei te beperken!
  • Honingraat, 6 eckig 22 cm: voor lang likplezier. Wanneer er veel tijd is. Vaak komt de hond pas terug na een langere pauze om verder te likken op de mat. Ook een nieuwe uitdaging voor bijzonder volgzame, intelligente en gevorderde honden.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Likmat" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.